Gündem Güllerin Savaşı 49. bölümde neler olacak-izle

Güllerin Savaşı 49. bölümde neler olacak-izle

31.08.2015 - 14:11 | Son Güncellenme:

Kanal D'nin sezona damga vuran dizilerinden biri olan Güllerin Savaşı yeni sezon bölümleri için geri sayıma başladı. Cumartesi günü 49. bölüm ile ekrana gelecek olan Güllerin Savaşı'nda neler olacak merak konusu. İşte Güllerin Savaşı yeni bölüm fragmanı..

Güllerin Savaşı 49. bölümde neler olacak-izle

Güllerin Savaşı'nda heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Dizinin hayranları büyük bir merakla yeni sezon bölümlerini bekliyorlar. Güllerin Savaşı yeni bölümlerde neler olacak?
Cihan'a ne oldu? Gülru ve Gülfem ne haldeler? Güllerin Savaşı, yeni sezonunun ilk bölümü ile 5 Eylül Cumartesi 20:00'de Kanal D'de başlıyor!

Haberin Devamı

GÜLLERİN SAVAŞI 49. BÖLÜM FRAGMANI

SEZON FİNALİNE NELER OLMUŞTU?

Gülru, öğrendiği korkunç gerçekle altüst olurken; Gülfem geçmişle hesaplaşmasında kendisine karşı acımasızdır. Gülru duyduklarının ağırlığı altında ezilir. Cihan ise, Gülru’yu kaybetme korkusuyla tamamen Gülfem’e sığınır. Ömer’den boşanan Gülfem, kendini adeta kardeşine adar.

Gülfem’in en karanlık sırrını tek başına taşımaya çalışan Gülru, yaşadığı tüm çalkantılara rağmen kendisini çocukluk hayalini gerçekleştirirken bulur. Öte yandan, Ömer'in beklemeye sabrı kalmamıştır. Gülru hayatının seçimini yapar; ancak sonrasında yaşananlar herkesin hayatını kökünden değiştirecektir.