Gündem Güllerin Savaşı 67. son bölümde Gülru'nun büyük tepkisi-İzle

Güllerin Savaşı 67. son bölümde Gülru'nun büyük tepkisi-İzle

30.01.2016 - 11:54 | Son Güncellenme:

Kanal D'nin sevilen dizisi Güllerin Savaşı 67. bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Finale yaklaşan Güllerin Savaşı son bölümde neler oldu? İşte Güllerin Savaşı 67. son bölüm ve merak edilenler..

Güllerin Savaşı 67. son bölümde Gülrunun büyük tepkisi-İzle

Güllerin Savaşı dizisi finale yaklaşıyor. Büyük final öncesi son iki bölüm kaldı. 67. bölüm ile seyirci karşısına çıkan Güllerin Savaşı'nda heyecan dolu dakikalar yaşandı İşte son bölüm ve detaylar..

Haberin Devamı

GÜLLERİN SAVAŞI SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Gülru, Tibet ile Gülfem'in ilişkisini bozmayı hedefliyor!

Gülru, Gülfem'in defiledeki şovunu hazmedemez; verdiği tepki Ömer'in evlilik konusunda gaza basmasına neden olur.

Gülfem, Tibet ile arasını yumuşatmaya çalışırken, Tibet defilenin misillemesi için harekete geçer. Gülru'nun hedefinde ise, Gülfem ve Tibet ilişkisi vardır. Gülru ve Gülfem çok şiddetli bir şekilde karşı karşıya gelir. Aslında kardeş olan iki kadının hayatları, hiç tahmin etmedikleri yönde değişecektir.

GÜLLERİN SAVAŞI 67. BÖLÜM FRAGMANI

GÜLLERİN SAVAŞI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

İki aşık, tüm engellere ve güllerin büyük savaşına rağmen, sonunda aşklarını yaşamayı başarabilecekler mi? Gülru; Gülru Sipahi’den vazgeçip, Gülru Hekimoğlu olmayı kabul edecek mi?

Haberin Devamı

Cihan’ın emaneti spor salonunun yeni ortağı Gülru, orayı yaşatmaya çalışan Mert’e ve arkadaşlarına hiç beklemedikleri bir tepki veriyor. Gülfem’in arabasını bile elinden alan ve onun yerine geçmeye çalışan Gülru; Vega’nın ilk yerli tasarım defilesinde başarılı olabilecek mi? Gülfem’in ise finaldeki sürprizi Güllerin Savaşı'nın hala kıran kırana devam ettiğini ispatlayacak...