Gündem Güllerin Savaşı'ndan final bölümü ekranlara kilitledi-İzle

Güllerin Savaşı'ndan final bölümü ekranlara kilitledi-İzle

08.02.2016 - 09:58 | Son Güncellenme:

Güllerin Savaşı dizisi izleyenlerine bomba gibi bir final bölümüyle veda etti. Kanal D'nin sevilerek izlenen dizisi Güllerin Savaşı'nın final bölümünde neler oldu? İşte Güllerin Savaşı final bölümünden detaylar..

Güllerin Savaşından final bölümü ekranlara kilitledi-İzle

Güllerin Savaşı dizisi izleyicilerine heyecan dolu bir bölümle veda etti. Kanal D'nin sevilerek izlenen dizisi Güllerin Savaşı'ında Gülrü ve Gülfem arasındaki savaş son buluyor ama Gülfem'in hala son kozu var. İşte Güllerin Savaşı final bölümünden fragman ve detaylar..

Haberin Devamı

Güllerin Savaşı 68. Bölüm Özeti

Güllerin Savaşı'nda bütün sırlar ortaya çıkıyor!

Gülru, Gülfem ile kardeş olduğunu öğrenince ne tepki veriyor? Gülfem, kendini yine bir ailenin istenmeyen ferdi olarak buluyor ve elindeki her şeyi kaybediyor. Gülru, Gülfem'in son sığınağı olan Tibet'i de elinden almaya çalışırken, Ömer sürpriz bir şekilde olaya tanıklık ediyor. Ve finalde tüm aileyi büyük bir sürpriz bekliyor...

GÜLLERİN SAVAŞI FİNAL BÖLÜMÜ TIKLA İZLE

Güllerin Savaşı 67. Bölümde neler olmuştu
Gülru, Tibet ile Gülfem'in ilişkisini bozmayı hedefliyor!
Gülru, Gülfem'in defiledeki şovunu hazmedemez; verdiği tepki Ömer'in evlilik konusunda gaza basmasına neden olur.
Gülfem, Tibet ile arasını yumuşatmaya çalışırken, Tibet defilenin misillemesi için harekete geçer. Gülru'nun hedefinde ise, Gülfem ve Tibet ilişkisi vardır. Gülru ve Gülfem çok şiddetli bir şekilde karşı karşıya gelir. Aslında kardeş olan iki kadının hayatları, hiç tahmin etmedikleri yönde değişecektir.