Cadde Güllerin Savaşı son bölümde Gülfem'e kötü sürpriz!

Güllerin Savaşı son bölümde Gülfem'e kötü sürpriz!

17.10.2014 - 17:11 | Son Güncellenme:

Kanal D'nin sevilen dizisi Güllerin Savaşı bu hafta da heyecan dolu bir bölüm ile ekrana geldi. Cumartesi günlerinin vazgeçilmezi haline gelen yeni bölümünde Ömer ve Gülru arasında yaşananlar Gülfem'e büyük sürpriz olacak. Güllerin Savaşı yeni bölüm detayları haberimizde.

Güllerin Savaşı son bölümde Gülfeme kötü sürpriz

Gülrü, Gülfem’e hayatının sürprizini yaşatıyor
Mert’le evliliğin kıyısından dönen Gülru, bundan sonra hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını bilmektedir.
Hayatıyla ilgili önemli kararlar alır ve uygulamaya koyar. Ömer nihayet duygularının karşılığı olduğunu öğrenir. Taner, Çiçek’le arkadaş olmanın yollarını ararken, Yonca ise, Gülru ve Ömer arasındaki yakınlaşmayı kıskanır ve buna engel olabilmek için Mert'i kullanmayı dener?.
Gülru, Gülfem’e hayatının sürprizlerinden birini yaşatırken, ?hiç ummadığı bir tehlike kapıdadır.X

GÜLLERİN SAVAŞI SON BÖLÜM

Haberin Devamı

Güllerin Savaşı oyuncu kadrosu

Gülru Çelik
Genç, cesur ve güzel. Kenar mahallede doğmuş, Sipahi Köşkü’nde büyümüş. Bahçıvanın kızı. Henüz 6 yaşındayken,‘Büyüyünce Gülfem Sipahi olacağım’ demiş. Bedeli ne olursa olsun!
Ömer Hekimoğlu
Kadınları sihirli parmaklarından önce karizmasıyla büyüleyen bir estetik cerrah. ‘Güzelliğin Efendisi’ Gülfem’in kırık kalbinin, Gülru’nun ilk kalp çarpıntılarının yegane sahibi.
Gülfem Sipahi
En iyi arkadaşı da en amansız düşmanı da; aynalar olan kadın. Çarpıcı, klas ve tutkulu. Kibirli yalnızlığının altında kırık kalbi var. İki korkunun esiri; yaşlanmak ve kaybetmek.
Mert Gencer
Kenar mahallenin tatlı serserisi. Adı gibi mert olsa da bir baltaya sap olamamış. Cebinde hayalleri, hayallerinde ilk gözağrısı, büyük aşkı Gülru. Öl dese ölür ama büyü dese.. büyüyemez.
Cihan Sipahi
Gülfem’in ‘talihsiz’ kardeşi. Acımasız bir çocuk oyununun kurbanı. Gözlerden uzak, tavan arasındaki dünyasında yalnızlığını paylaştığı tek kişi Gülru. Dostu, sırdaşı ve umutsuz aşkı Gülru.
Salih Çelik
Gülru’nun babası. Karısını zamansız kaybetmiş, kendini kol kanat gerdiği dört kızına adamış sevgi ve şefkat dolu ama yorgun bir yürek.
Yener Yıldırım
Çelik Ailesinin başına gelmiş en kötü şey. Mesude’nin bencil, çıkarcı ve paragöz kocası.
Yonca Çelik
Gülru’nun ablası. Pahalı zevkler, ünlü markalar, para, para, para... Tek istediği zengin bir koca!
Yeni bölüm fragmanı: