Cadde Güllerin Savaşı son bölümde Gülfem tuzak kuruyor!

Güllerin Savaşı son bölümde Gülfem tuzak kuruyor!

21.11.2014 - 14:43 | Son Güncellenme:

Cumartesi günlerinin vazgeçilmez dizisi Güllerin Savaşı 20. Bölüm ile yine çok konuşuldu. Gülru ve Ömer arasında yaşananlara tanık olan Salih'in tepkisi çok büyük olur. Gülfem ise bu ikiliyi ayırmak için bu sefer kötü bir tuzak kurar. Güllerin Savaşı herkesi ekrana kilitledi.

Güllerin Savaşı son bölümde Gülfem tuzak kuruyor

Gülru ve Ömer, yanlış anlamaları giderip, beraberliğe devam kararı almışken, tutuksuz yargılanmak üzere salıverilen Salih’e yakalanırlar. Salih gördüğü şeye çok büyük tepki verir. Üstüne bir de, tazminat parasını Ömer’in ödediğini öğrenince, Gülru’yla ipleri koparma noktasına gelir.

Haberin Devamı

Gülfem tanık olduğu şeylerle çok sarsılır ve öfkesine hakim olamayarak bir kez daha kendine ilaç enjekte eder. Ablasını kaybedeceğini sanan Cihan deliye döner. Ardından, Cihan ve Gülru’nun dostluğu yara alır. Bu krizi de atlatan Gülfem, bir kez daha kimsenin onu bu hale düşüremeyeceği konusunda kendine söz verir.

Yener çevirdiği küçük numaraların cezasını çekerken, Yonca, Gülfem’in tam anlamıyla maşası olur. Son attığı adımlarla Gülru’nun sırtındaki minnet yükünü arttıran Gülfem, onun gerçek yüzünü Ömer’e göstermek için planlar yapar ve ikisini tuzağa düşürür.

GÜLLERİN SAVAŞI 20. BÖLÜM