Cadde Gülnihal Korosu, Yeşilçam şarkıları seslendirdi

Gülnihal Korosu, Yeşilçam şarkıları seslendirdi

28.07.2016 - 10:21 | Son Güncellenme:

Antalya’daki müzik gruplarından Gülnihal Türk Müziği Korosu, şef Mustafa Coşkun yönetiminde Anadolu Cafe’nin terasında ’Yeşilçam Film Şarkıları’ konseri verdi.

Gülnihal Korosu, Yeşilçam şarkıları seslendirdi

Gülnihal Türk Müziği Korosu üyeleri, yaz dönemi müzik çalışmalarında duygu yüklü, neşeli şarkıları seslendiriyor. Koro, ’hüzzam’, ’uşşak’, ’kürdi fantezi’, ’nihavent fantezi’, ’hicaz fantezi’, ’muhayyer kürdi’, ’kürdi fantezi’, ’rast’, ’kürdili hicazk?r fantezi’ makamlarındaki ’Bir Gün Gelecek Ben Gibi Naçar Kalacaksın’, ’Seninleyken Zaman Su Gibi Akar’, ’İçimden Söylediğim Bir Şarkısın Dudaklarımda’, Aşkımın Bahçesi’nden, Gölümün Ta İçinden, Sevgi Dolu Kalbimden’ adlı şarkılarını seslendirdi.

Haberin Devamı

Şef Mustafa Coşkun, hafta bir gün koro çalışması yaptıklarını, haftanın belli günlerinde meşk grubu oluşturup keyifli dakikalar yaşadıklarını belirtti. Coşkun, "Müzik çalışmalarımızda, hayatta olmayan bestek?r, güfte kar ve şarkı sözü yazarlarını da eserlerini seslendirerek anıyoruz" dedi. Coşkun, bir yandan da yeni yılın ilk konserine hazırlandıklarını söyledi. (DHA)