Cadde Gülperi dizisinin konusu! Gülperi dizisi oyuncuları

Gülperi dizisinin konusu! Gülperi dizisi oyuncuları

14.09.2018 - 23:03 | Son Güncellenme:

Gülperi dizisi bu akşam Show TV ekranlarında izleyenleri ile buluştu. Başrollerinde Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen'in yer aldığı Gülperi dizisi ekrana gelen ilk bölüm ile izleyenlerin ilgisini çekmeyi başardı. Peki Gülperi dizisinin konusu ne? Dizinin oyuncuları ve hayat verdikleri karakterler kimler?

Gülperi dizisinin konusu Gülperi dizisi oyuncuları

Yeni dizi Gülperi bu akşam Show TV ekranında izleyenleri ile buluştu. Bundan böyle Cuma akşamları ekrana gelecek olan Gülperi dizisinin başrollerinde Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen yer alıyor. Gülperi dizisine hayat veren oyuncular ve hayat verdikleri karakterler diziyi izleyenler tarafından merak ediliyor. Peki Gülperi dizisinin konusu ve başrol oyuncuları kimler?

Haberin Devamı

GÜLPERİ DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Çocuklarını yeniden kazanmak için umudunu hiç kaybetmeden mücadele eden bir annenin hikayesini konu edinen Gülperi, ses getiren tanıtımlarına bir yenisini daha ekledi. Gülperi’nin çocuklarının kararını gözyaşlarıyla beklediği heyecan dolu anların ekrana geldiği tanıtımda Avukat Kadir (Timuçun Esen), Yakup’un (Tarık Papuçcuoğlu) karşısına çıkıyor. Kadir’in tehdidine boyun eğmeyen Yakup’un “Hapse mi, mezara mı hep birlikte yaşayıp göreceğiz!” sözleri gerilimi yükseltirken, Gülperi çocuklarını Gaziantep’ten İstanbul’a getiriyor. Yeni evlerine gelen çocukların yaşadığı hayal kırıklığı dikkat çekerken, kızı Bedriye’nin (Aleyna Özgeçen) sert tepkisi Gülperi’yi şoke ediyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve sarsıcı hikayesiyle Gülperi, ekranlara yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor.

Haberin Devamı

GÜLPERİ DİZİSİNİN OYUNCU KADROSU

Nurgül Yeşilçay - Gülperi Çetin

Timuçin Esen - Kadir Aydın

Tarık Pabuççuoğlu - Yakup Taşkın

Ece Sükan - Şeyma Ören Aydın

Burak Dakak - Hasan Taşkın

Aleyna Özgeçen - Bedriye Taşkın

Emir Özyakışır - Can Taşkın

Onur Bilge - Ejder Taşkın

Gülçin Kültür Şahin - Kader Taşkın

Şefika Ümit Tolun - Fatma Taşkın

Ezgi Gör - Artemis Aydın

GÜLPERİ DİZİSİ FRAGMANLARI