Gündem Gültekin Gencer kimdir?

Gültekin Gencer kimdir?

11.03.2016 - 11:09 | Son Güncellenme:

Gültekin Gencer bu akşam ekranların fenomen programı Beyaz Show'a konuk oluyor. . Kanal D ekranlarının yıllardır Cuma akşamları vazgeçilmez programı Beyaz Show'da Gültekin Gencer'in sergileyeceği performans merak uyandırıyor.Peki Gültekin Gencer kimdir? İşte Gültekin Gencer hakkında bilinmeyenler..

Gültekin Gencer kimdir

Beyaz Show bu hafta gene gümbür gümbür bir programla geliyor…

Haberin Devamı

Kanal D’nin sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı, sevilen talk-show programı "Beyaz Show"a bu hafta; yıldız futbolcu Samuel Eto’o, sevilen sanatçı Bülent Serttaş, "Kısmetse Olur" programının dobra sunucusu Seda Akgül, ünlü yaşam koçu Şeyda Coşkun ve Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer konuk oluyor.

GÜLTEKİN GENCER KİMDİR?

Türk işadamı, Antalyaspor başkanı.

19 Temmuz 1963 Antalya doğumlu olan Gültekin Gencer, ilk-orta ve lise eğitimini Antalya’da tamamladı. Gençlik yıllarını sporculukla geçiren Gültekin Gencer 1974-80 yılları arasında 8 yıl yelken sporunda Antalya şampiyonluğu yaşadı ve 1977 yılında Türkiye 3.sü olarak Antalya’ya ilk ulusal düzeyde dereceyi kazandırdı. 1980 yılından itibaren babası Güngör Gencer ve abisi Gazanfer Gencer’in yanında ticarete atıldı. 1990 yılında Akdeniz’in ilk mağazalar zinciri olan Genpa Alışveriş Merkezleri’nin ilk şubesini açan Gültekin Gencer, ATSO bünyesinde değişik gruplarda toplam 10 şirkette yönetim kurulu üyesi, başkan ve başkan yardımcısı olarak ortaklığı bulunuyor. Gültekin Gencer, 1994 yılında Muratpaşa Belediyesi Meclis Üyesi seçildi ve 1998-99 yılları arasında vekaleten Muratpaşa Belediye Başkanlığı yaptı. 1995 yılında ise ATSO Meclis Üyesi seçildi. 1997-2001 yılları arasında Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Kurul yöneticiliği yaptı. 1993-2009 yılları arasında Fethiyespor ve Antalyaspor kulüplerinde başkanlık ve yöneticilik yaptı ve farklı takımlarda toplam 8 şampiyonluk yaşadı. 2013 yılında Antalyaspor başkanlığı görevine seçilen Gültekin Gencer ayrıca halen DÖSİAD Başkanlığı ve GENPA Alışveriş Merkezleri yönetim kurulu başkan yardımcılığı görevlerini sürdürmektedir. Gültekin Gencer evli ve bir evladı vardır.

Haberin Devamı


Beyaz Show 11 Mart Cuma akşamı saat 23.15'te Kanal D'de!