Gündem Gülümse Yeter 20. bölüm fragmanı neden yayınlanmadı?

Gülümse Yeter 20. bölüm fragmanı neden yayınlanmadı?

30.11.2016 - 11:22 | Son Güncellenme:

Ekranların romantik komedi dizisi Gülümse Yeter yine heyecan dolu bir bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Gülümse Yeter 20. yeni bölüm fragmanı izleyenleri tarafından büyük merakla bekleniyor. Gülümse Yeter yeni bölüm hakkında sosyal medyadan bir açıklama geldi...

Gülümse Yeter 20. bölüm fragmanı neden yayınlanmadı

Ekranların romantik komedi dizisi Gülümse Yeter yeni bölümü için heyecan dorukta. Gülümse Yeter 20. yeni bölümü ile izleyicisine hem kahkaha hem de aşk dolu bir hikaye ile beraber aile değerlerine de gülümseterek dokunan güzel bir hikaye sunmaya hazırlanıyor. Henüz yayınlanmayan Gülümse Yeter 20. yeni bölüm fragmanı resmi sitedeki yerini aldıktan sonra haberimizden izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

Salı akşamları ekrana gelen Gülümse Yeter dizisi ekrana gelen son bölüm ardından yeni bölüm fragmanı yayınlanmayınca seyirci sosyal medyada dizi acaba bitecek mi? 5 Aralık'ta ekrana gelmeyecek mi gibi sorular sordu. Twitter'da Gülümse Yeter dizisinin resmi hesabından açıklama geldi.

Gülümse Yeter 20. bölüm fragmanı neden yayınlanmadı


Başrollerinde Erdal Özyağcılar, Aslı Bekiroğlu, Yılmaz Kunt, Sermet Yeşil, Erkan Sever, Seray Kaya, Evrim Doğan, Uğur Kurul, Aslı Altaylar ve Pamir Pekin gibi oyuncuların paylaştığı Gülümse Yeter 20. bölüm ile 6 Aralık Salı akşamı saat 20:00'da Show Tv'de.

GÜLÜMSE YETER SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

GÜLÜMSE YETER SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Gülümse Yeter"in 19. bölümünde; Yasemin'in Cem'in şirketinde işe başlaması Sarp'ı çok şaşırtırken Alara bu durumdan hiç memnun olmaz. Cem ise Yasemin'in sürekli yanında olmasının mutluluğunu yaşar. Sarp'ın Yasemin'i Cem'den kıskanması şirkette yeni olaylara sebep olur.

Haberin Devamı

Yasemin Alara'nın verdiği işi yapmakta zorlanınca yardımına Sarp koşar. Bu yardımla Sarp ve Yasemin arasındaki buzlar erirken, Yasemin'in Alara'yla ilgili gerçekleri öğrenmesi ikili arasına yeni mesafeler sokar.

Yeniden başlamaya karar veren Kemal ve Gül aşklarını dolu dizgin yaşarlarken, Kemal daha fazla beklemeden Gül'e bir sürpriz hazırlar. Hasan Efendi'nin vicdan azabıyla Neriman'a merhamet göstermesi mahallede dedikoduları arttırınca, Hasan Efendi Tevfik'le bir olup Neriman'a karşı gizli bir oyun oynar.

Nermin'in AloGün işini duyan Lütfü paranın kokusunu alınca olaya dahil olur. Karı koca Ayten'i nefes aldırmadan çalıştırmaya devam ederlerken Ayten daha fazla dayanamaz, işler sarpa sarar. Sorunları çözmek Ayten'e küs olan Ahmet'e kalır.