Gündem Gülümse Yeter 4. yeni bölüm fragmanında işler karışıyor!

Gülümse Yeter 4. yeni bölüm fragmanında işler karışıyor!

04.08.2016 - 10:26 | Son Güncellenme:

Gülümse Yeter 4. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Salı akşamları ekrana gelen Gülümse Yeter 4. yeni bölüm fragmanında eğlenceli dakikalar yaşanacak! Gülümse Yeter 4. yeni bölüm fragmanı ve merak edilen tüm detayları haberimizde...

Gülümse Yeter 4. yeni bölüm fragmanında işler karışıyor

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Gülümse Yeter ekranlara güzel bir giriş yaptı. Dizi ilk bölümünün ardından hiç hız kesmeden 4. bölüm fragmanını da yayınladı. Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği; başrollerinde Erdal Özyağcılar, Aslı Bekiroğlu, Yılmaz Kunt, Sermet Yeşil, Erkan Sever, Seray Kaya, Evrim Doğan, Uğur Kurul, Aslı Altaylar ve Pamir Pekin‘in oynadıkları "Gülümse Yeter" Her Salı Saat 20.00'de Show TV'de!

GÜLÜMSE YETER 3. SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Haberin Devamı

GÜLÜMSE YETER 4. YENİ BÖLÜM FRAGMANI



GÜLÜMSE YETER 3. YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Özdemir'lerin, Civan'ların evine yerleşmesiyle her iki aile içinde bol atışmalı-çatışmalı biraz da aşk soslu bir dönem başlıyor! Ablası Gül ile Kemal'in yakınlaşmasına şahit olmasıyla Yasemin'in kafası bir hayli karışıyor.

Öte yandan Sarp'ın ablasına olan saf duygularını kendi çıkarları için kullanarak ona bir telefon aldırıyor. Sarp Gül için hala umut beslemeye devam ediyor. Lütfü'nün maddi sıkıntıları bitmek tükenmek bilmezken, Hasan'dan Amerika'ya gitmek için bilet almasını isteyince olanlar oluyor! .

GÜLÜMSE YETER HAKKINDA

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği; başrollerinde Erdal Özyağcılar, Aslı Bekiroğlu, Yılmaz Kunt, Sermet Yeşil, Erkan Sever, Seray Kaya, Evrim Doğan, Uğur Kurul, Aslı Altaylar ve Pamir Pekin ‘in oynadıkları Gülümse Yeter, izleyicisine hem kahkaha hem de aşk dolu bir hikaye ile beraber aile değerlerine de gülümseterek dokunan güzel bir hikaye sunmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

ERDAL ÖZYAĞCILAR KİMDİR?

Erdal Özyağcılar, (d. 1948 - Bursa,İznik) Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu. Şehir Tiyatroları sanatçısı olan Özyağcılar, bu kurumdan emekli olmuştur. Tiyatronun yanı sıra pek çok sinema ve televizyon filminde rol almış ve seslendirme çalışmaları yapmıştır. Sanatçı, Bizimkiler ve Elveda Rumeli dizileri ile geniş kitlelerce tanınmış ve sevilmiştir.

Sahip olduğu ödüller
23. Antalya Film Şenliği, 1986, En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu,
Rol aldığı tiyatro oyunları
Hoşgeldin Boyacı : Donald Churchill - Tiyatro Martı - 2014
Maviydi Bisikletim : Dincer Sümer - İstanbul Şehir Tiyatrosu - 1999
Aç Sınıfın Laneti : Sam Shepard - İstanbul Şehir Tiyatrosu - 1988
Beş Para Etmez Oyun : Bertolt Brecht - İstanbul Şehir Tiyatrosu - 1979
Zengin Mutfağı : Vasıf Öngören - İstanbul Şehir Tiyatrosu - 1978
Yolcu : Nazım Hikmet - İstanbul Şehir Tiyatrosu - 1976