Gündem Gülümse Yeter 9. bölüm fragmanı yayınlandı!

Gülümse Yeter 9. bölüm fragmanı yayınlandı!

14.09.2016 - 11:38 | Son Güncellenme:

Gülümse Yeter yayınlandığı ilk günden bu yana izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. 9. bölüm fragmanı yayınlanan Gülümse Yeter dizisinde beklenmedik gelişmeler yaşanıyor. Gülümse Yeter 9. bölüm fragmanı ve ayrıntılar haberimizde yer alıyor...

Gülümse Yeter 9. bölüm fragmanı yayınlandı

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği; başrollerinde Erdal Özyağcılar, Aslı Bekiroğlu, Yılmaz Kunt, Sermet Yeşil, Erkan Sever, Seray Kaya, Evrim Doğan, Uğur Kurul, Aslı Altaylar ve Pamir Pekin ‘in yer aldığı Gülümse Yeter 9. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Salı akşamları Show Tv ekranında yayınlanan sevilen dizi Gülümse Yeter hakkında merak edilen tüm detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

GÜLÜMSE YETER SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sokak ortasında aniden Sarp’ı öpen Yasemin, duygularını apaçık belli etmiştir. Neye uğradığını şaşıran Sarp’ın kafası karışır, hisleri birbirine girer. Yasemin ve Gül’ün arasında kalan Sarp için şimdi duygularını sorgulama zamanıdır. Sarp’ı tekrar çalışmaya ikna eden Cem, durumu fırsata çevirmeye çalışır. Yasemin’e yaptığı büyük sürprizle sevgisini kazanmaya çalışır.

GÜLÜMSE YETER 9. BÖLÜM FRAGMANLARI

Seçil’in gelmesiyle gerçeklerle yüzleşen Gül, hastanede bir sürprizle daha karşılaşır. Kemal’in kendini affettirme çabaları Gül’ün işini daha da zorlaştırırken, bir taraftan da mesleğine tutunmaya çalışır. Ayten’in grevinin devam etmesiyle ev işleri Nermin’in başına bela olur. Bu grevin acısını da sözünden geri adım atmayan HASAN Efendi çeker.

Haberin Devamı

Ansızın evde karşılaştıkları beklenmeyen misafir, Özdemir'leri yeni bir maceranın içine atar. Bu macerada Lütfü için yeni bir umut ışığı doğar.

ASLI BEKİROĞLU KİMDİR?

1997 yılında İstanbul’da doğmuştur. İstanbul’da büyümüştür. İtalyan Lisesi mezunudur. Bahçeşehir Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümünde okumaktadır. Küçük yaştan beri oyunculuğa merak salan genç oyuncu daha önce reklam filmlerinde de oynamış ama asıl yıldızı çektiği Vine ler ile parlamıştır.

Beni Böyle Sev Dizisi ile ekranlarda görünmeye başlayan güzel oyuncu bu sefer Gülümse Yeter Dizisi ile karşımıza çıkan başarılı oyuncunun Boyu 162 cm, göz rengi kahverengidir.

Aslı Bekiroğlu konservatuvar eğitimi almış ve piyano çalabilmektedir. DiziOyuncul