Gündem Gülümse Yeter 5. son bölümünde kahkaha dolu anlar!

Gülümse Yeter 5. son bölümünde kahkaha dolu anlar!

17.08.2016 - 08:34 | Son Güncellenme:

Gülümse Yeter her bölümde kahkahalara boğmaya devam ediyor. Reyting listelerini alt üst eden dizi Gülümse Yeter dün akşam yayınlanan son bölümünde neler oldu? İşte kahkaha tufanı yaratan dizi Gülümse Yeter son bölüm ve dizi hakkında merak edilen detaylar...

Gülümse Yeter 5. son bölümünde kahkaha dolu anlar

Gülümse Yeter'den 5. yeni bölüm için süpriz 3. fragman gelmişti. Dünkü yayınlanan bölüm ile nefesleri kesti. Yayınlandığı ilk günden beri büyük ilgiyle takip edilen Gülümse Yeter dizisi 5. bölümünde süpriz gelişmeler yaşandı. İşte Gülümse Yeter 5. bölüm detayları..

Haberin Devamı

Başrollerinde Erdal Özyağcılar, Aslı Bekiroğlu, Yılmaz Kunt, Sermet Yeşil, Erkan Sever, Seray Kaya, Evrim Doğan, Uğur Kurul, Aslı Altaylar ve Pamir Pekin ‘in oynadıkları Gülümse Yeter bomba gibi bölümleri ile devam ediyor. Gülümse Yeter her Salı saat 20:00'de Show Tv ekranlarında!

GÜLÜMSE YETER 5. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

GÜLÜMSE YETER SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

“Gülümse Yeter”in dördüncü bölümünde; Avukattan gelen Emre’nin haberiyle Amerika’ya gitme hayalleri suya düşen Özdemir'ler için Civan'ların evinden başka seçenek kalmamıştır. Ev içinde artan iş yüküyle kendini kaybeden Ayten çareyi para karşılığı Nermin’e iş yaptırmakta bulur. Ev işleriyle tanışan Nermin bu yeni düzene alışmaya çalışacaktır. Hasan Efendi Lütfü'yü adam etmek için bir anda bambaşka bir tavıra geçer, evde fırtınalar estirir.

Haberin Devamı

Ailesiyle ilgili söylediği yalanların ağırlığına dayanamayan Gül, Kemal’e gerçekleri itiraf edip etmemek konusunda kararsız kalır. Bütün bunlar yaşanırken, Sarp hala Gül’le mesajlaştığını sanmaktadır. Yasemin Gül’ün yerine yazdığı cevaplarla hem Sarp’ı hem Gül’ü zor durumda bırakmaya devam eder. Mesajlara kendini kaptıran Yasemin, Sarp’a olan hisleriyle de yüzleşir. Fakat bu yalan da çok uzun süre gizli kalmayacaktır.

GÜLÜMSE YETER 5. BÖLÜM 2. FRAGMANI



HİKAYE & KÜNYE
Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği; başrollerinde Erdal Özyağcılar, Aslı Bekiroğlu, Yılmaz Kunt, Sermet Yeşil, Erkan Sever, Seray Kaya, Evrim Doğan, Uğur Kurul, Aslı Altaylar ve Pamir Pekin ‘in oynadıkları Gülümse Yeter, izleyicisine hem kahkaha hem de aşk dolu bir hikaye ile beraber aile değerlerine de gülümseterek dokunan güzel bir hikaye sunmaya hazırlanıyor.

Yapım: MF Yapım
Yönetmen: Serdar Gözelekli
Senaryo: Banu Kiremitçi

GÜLÜMSE YETER 5. BÖLÜM 1. FRAGMANI