Gündem Gülümse Yeter dizisi ne zaman başlıyor?

Gülümse Yeter dizisi ne zaman başlıyor?

23.06.2016 - 15:28 | Son Güncellenme:

Show Tv'nin yeni dizisi Gülümse Yeter izleyicisi ile buluşmaya hazırlanıyor. Peki,Show Tv'de ekrana gelicek olan Gülümse Yeter ne zaman başlayacak? Gülümse Yeter dizisinin oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor? İşte, tüm detaylar...

Gülümse Yeter dizisi ne zaman başlıyor

İlk olarak Hayata Gülümse olarak duyurulan yeni dizinin ismi değişti. Show TV ekranlarında yayınlanacak olan dizinin ismi Gülümse Yeter olarak değiştirildi.

Haberin Devamı

Gülümse Yeter adlı dizi çok yakında Show Tv'de ekrana gelecek. Heyecanla beklenen Gülümse Yeter dizisi yeni tanıtım fragmanı izleyiciyle buluştu. Aşk, tutku ve heyecanın bir arada olduğu bir hikaye ile beraber,aile değerlerine de gülümseterek dokunan bir hikaye ekranda olmaya hazırlanıyor. Gülümse Yeter dizisi ile ilgili tanıtım fragmanları, oyuncu kadrosu ve yeni gelişmeleri bu haberimizden takip edebilirsiniz...

Başrollerinde Erdal Özyağcılar, Aslı Bekiroğlu, Yılmaz Kunt, Sermet Yeşil, Erkan Sever, Seray Kaya, Evrim Doğan, Uğur Kurul, Aslı Altaylar vePamir Pekin ‘in oynadıkları Gülümse Yeter, izleyicisine hem kahkaha hem de aşk dolu bir hikaye ile beraber aile değerlerine de gülümseterek dokunan güzel bir hikaye sunmaya hazırlanıyor.

Yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin yaptığı, senaryosunu Banu Kiremitçi’nin yazdığı "Gülümse Yeter" çok yakında Show TV’de izleyicileriyle buluşacak.

GÜLÜMSE YETER 1.BÖLÜM 1.FRAGMAN



GÜLÜMSE YETER 1.BÖLÜM 2.FRAGMAN



DİZİDE YER ALAN OYUNCULARDAN BAZILARI:

ERDAL ÖZYAĞCILAR:

Haberin Devamı

1948'de Bursa İznik’de dünyaya gelmiştir.Şehir Tiyatrosu'ndaki görevinden emekli olarak ayrıldı. 1966'da “Ölüm Tarlası” adlı filmle sinema hayatına start verdi. Kibar Feyzo, Çöpçüler Kralı, Yılanların Öcü gibi oldukça beğenilen filmlerde rol aldı.

ASLI BEKİROĞLU:

İstanbul da yaşayan 18 yaşında ki Aslı Bekiroğlu İtalyan lisesi mezunudur. Bekiroğlu, Bahceşehir üniversitesi beslenme ve diyetetik bölümünü kazanmıştır ve hayatının büyük bir bölümünü İstanbul'da geçirmiştir. Bakalım genç yaşında start verdiği oyunculuk kariyeri Aslı'yı nerelere götürecek. Kendisine başarılar diliyoruz.

YILMAZ KUNT:

1994 yılında Ankara’da doğan Kunt aslen Adanalıdır. oyuncu Ankara’da doğdu ve büyüdü, babasının bir reklam şirketi bulunmaktadır ve annesi ise İlaç sektöründe emek vermektedir. Sermet Yeşil: 1977 senesinde Eskişehir'de doğmuştur, tiyatrocu, sinema ve dizi film oyuncusudur ve Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden mezundur.