Demir Grup Sivasspor Sivasspor'un "en hırçını" Mehdi Taouil

Sivasspor'un "en hırçını" Mehdi Taouil

02.06.2015 - 11:55 | Son Güncellenme:

Fas asıllı Fransız oyuncu, bu sezon ligde 1 kırmızı ve 7 sarı kart gördü. Kırmızı-beyazlı ekibin futbolcuları, Süper Lig'de 34 maçta 4 kırmızı ve 69 sarı kartla cezalandırıldı.

Sivassporun en hırçını Mehdi Taouil

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor'un, 2014-2015 sezonunda "en hırçın" futbolcusu Mehdi Tewfik Taouil oldu.

Haberin Devamı

Sivasspor'da iki sezonu geride bırakan ve bu sezon 29 maçta forma giyen Fas asıllı Fransız orta saha oyuncusu Taouil, bu karşılaşmalarda 1 kırmızı ve 7 sarı kart gördü. Akhisar Belediyespor, Torku Konyaspor (2), Bursaspor, İstanbul Başakşehir, Kardemir Karabükspor ve Galatasaray maçlarında sarı kart gören Taouil, kırmızı-beyazlı ekibin deplasmanda 3-1 kazandığı Balıkesirspor maçında ise ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Taouil, cezası nedeniyle Mersin İdmanyurdu maçında forma giyemedi.

Sivasspor'da, Taouil'in yanı sıra Brezilyalı sağ bek Cicinho, Nijeryalı forvet John Utaka ve orta saha oyuncusu Burhan Eşer de birer kez kırmızı kartla cezalandırıldı. Cicinho, Sivasspor'un sahasında Çaykur Rizespor'a 1-0 mağlup olduğu maçta, Utaka ise Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor ile 1-1 berabere kaldıkları karşılaşmada kırmızı kart gördü. Burhan Eşer de "Yiğidolar"ın deplasmanda 3-0 mağlup olduğu Bursaspor maçında kırmızı kartla oyun dışına gönderildi.

Haberin Devamı

En fazla sarı kartı Kadir Bekmezci gördü

Medicana Sivasspor'da forma giydiği 26 karşılaşmada 8 sarı kart gören Kadir Bekmezci, takımda en fazla sarı kart alan oyuncu oldu. Kadir'i, 7'şer kez sarı kartla cezalandırılan defans oyuncuları Ümit Kurt ve Ziya Erdal ile orta saha oyuncusu Adem Koçak takip etti.

Kırmızı-beyazlı ekipte, defans oyuncusu Manuel Da Costa 6 sarı kartla en fazla kart gören oyuncular arasında yer aldı.

17 futbolcu kart gördü

"Yiğidolar"da geride kalan sezonda 17 futbolcu kart gördü. Kırmızı-beyazlı ekibin futbolcuları, Süper Lig'de 34 maçta 4 kez kırmızı kartla ve 69 defa sarı kartla cezalandırıldı.

Sivasspor'un 2014-2015 sezonununda kart raporu şöyle:

Futbolcu Kırmızı Kart Sarı Kart

Mehdi Tewfik Taouil 1 7

Burhan Eşer 1 5

John Utaka 1 3

Cicinho 1 3

Kadir Bekmezci - 8

Ümit Kurt - 7

Ziya Erdal - 7

Adem Koçak - 7

Manuel Da Costa 6

İbrahim Toraman - 3

Aatif Chahechouhe - 3

Batuhan Karadeniz - 3

İbrahim Öztürk - 2

Hakan Arslan - 2

Musa Sinan Yılmazer - 1

Abdurrahman Dereli - 1

Mahmut Ertuğrul Taşkıran - 1