Gümüşhane Gümüşhane Üniversitesi'nden Kısa Kısa

Gümüşhane Üniversitesi'nden Kısa Kısa

26.05.2017 - 20:08 | Son Güncellenme:

.

Gümüşhane Üniversitesinden Kısa Kısa

GÜMÜŞHANE (AA) - Gümüşhane Üniversitesi Meslek Yüksekokulunda 2016-2017 eğitim öğretim yılının sona ermesi dolayısıyla tören düzenlendi.

Haberin Devamı

Kongre Merkezinde, İstiklal Marşı'nın okunması ve saygı duruşuyla başlayan törende, 12 bölüm ve 14 programdan mezun olan 740 öğrenci mezuniyet sevinci yaşadı.

Törende konuşan Gümüşhane Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Günay Çakır mezun olan öğrencileri tebrik ederek, gelecek yaşamlarında başarıyı hedeflemeleri gerektiğini belirtti.

Öğrenci velilerine seslenen Çakır, emanet olarak aldıkları öğrencileri kendinden emin, ne istediğini bilen, hedefleri için cesaretle hareket eden bilgili, görgülü, yaşamı seven, yaşatmayı görev bilen sevgi dolu bireyler olarak, ailelerinin karşısına çıkarmaktan onur duyduğunu ifade etti.

Yapılan konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Tören, mezun olan öğrencilerin kep atmasıyla sona erdi.

Haberin Devamı

-İç Mekan Tasarım Programı öğrencilerinden tasarım sergisi

Gümüşhane Üniversitesi Meslek Yüksekokulu (MYO) İç Mekan Tasarım Programı öğrencilerince yıl boyu yapılan çalışmalardan oluşan tasarım sergisi açıldı.

Serginin açışılında konuşan MYO Müdürü Prof.Dr. Günay Çakır, 40 öğrencinin 52 eserinin yer aldığı serginin öğrencilerin hazırlamış olduğunu nitelikli çalışmalardan oluştuğunu söyledi.

Sergide yer alan çalışmaların birçok projede kullanılabileceğine dikkati çeken Çakır, "Öğrencilerin yapmış oldukları tasarımları Türkiye’nin değişik yerlerinde uygulanmış olarak göreceğiz. Bu sergimizde yer alan eserlerden bazılarını okulumuzda uygulayabiliriz." diye konuştu.

Serginin açılışına bölüm eğitmenlerinin yanı sıra öğrenciler ve velileri katıldı.