Gümüşhane Gümüşhanespor'da Mke Ankaragücü Maçı Hazırlıkları

Gümüşhanespor'da Mke Ankaragücü Maçı Hazırlıkları

07.02.2017 - 17:36 | Son Güncellenme:

.

Gümüşhanesporda Mke Ankaragücü Maçı Hazırlıkları

GÜMÜŞHANE (AA) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Gümüşhanespor, 12 Şubat Pazar günü karşılaşacağı MKE Ankaragücü maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Haberin Devamı

Yeni Şehir Stadyumu'nda Teknik Direktör Tarık Daşgün yönetimindeki antrenmanı, Vali Okay Memiş, Belediye Başkanı Ercan Çimen de izledi.

Antrenmanın ardından futbolcu ve teknik heyete tatlı ikram eden Memiş, Gümüşhanespor'un Ziraat Türkiye Kupası'nda son 16'ya kaldığını ancak Akhisar Belediyespor'a elendiğini anımsattı.

Takımın, Gümüşhanelilere güzel bir görsel şölen yaşattığını belirten Memiş, "Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bizi çok mutlu ettiniz. Süper Ligde mücadele eden üç takımla karşılaştık. Komşu ve kardeş takımımız Trabzonspor'u kupada eledik. Bize güzel duygular yaşattığınız için başta Kulüp Başkanı Kaya Büyükbayraktar olmak üzere, teknik heyet ve futbolculara teşekkür ediyorum." dedi.

Haberin Devamı

Memiş, ellerinden geldiği kadar takıma maddi ve manevi yardımda bulunmaya çalıştıklarını vurgulayarak, bu desteğin devam edeceğini sözlerine ekledi.

Belediye Başkanı Çimen, MKE Ankaragücü maçının adeta 6 puan değerinde olduğuna işaret ederek, takıma başarı diledi.

Daşgün ise Türkiye Ziraat Kupası'nda oynadıkları Akhisar Belediyespor maçına ilişkin görüşlerini paylaşarak, "Oradan aldığımız tecrübeyi, sezonun kalan bölümünde olumlu şekilde kullanabilirsek şampiyon oluruz." diye konuştu.

Daşgün, hafta sonu oynayacakları MKE Ankaragücü maçının çok önemli olduğuna dikkati çekerek, şunları kaydetti:

"Önemli olan bu maçı kazanmamız. Sezonun tek sınavı olabilecek nitelikte bir maç. Kazanırsak bundan sonrası için cebimizde çok büyük kredilerimiz olur. Geri sayım başladı. 13 maçımız kalıyor. Saya saya tek vücut, tek yürek bitirmemiz gerekir. Buralara kadar getirdik. Hep üstüne koymaya çalışıyoruz. Bu kadar yaklaşmışken de oyuncularım, ekibim daha da motive olacaktır. Bunu başarmak için elimizden geleni yapıyoruz."

Onur Okan'ın sezonu kapattığını belirten Daşgün, Taşkın Çalış'ın ise arka adalesinde problem olduğunu ifade etti.