Ege ‘Sofradaki birlik örnek olmalı’

‘Sofradaki birlik örnek olmalı’

14.06.2017 - 03:23 | Son Güncellenme:

Menderes Belediyesi’nin Özdere Meydanı’nda 1500 vatandaşı ağırladığı iftar sofrasına AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya’da katıldı.

‘Sofradaki birlik örnek olmalı’

Menderes Belediyesi’nin Özdere Meydanı’nda 1500 vatandaşı ağırladığı iftar sofrasına AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya’da katıldı. Açılan iftarların ardından ‘Çay bizden sohbet sizden’ etkinliği de gerçekleştirildi. Vatandaşlara Ramazan şerbeti, çocuklara ise pamuk şeker ve macun ikram edildi.
Fasıllı gece
Gecede Ramazan’ın ruhuna uygun fasılda düzenlendi. Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “Menderes Belediyesi olarak 11 ayın sultanı Ramazan için bizim dönemimizde başlayan iftar sofraları etkinliğimizi sürdürüyoruz. Ramazan birliktir, beraberliktir, paylaşmaktır. Özdere’de de iftarımızı vatandaşlarımızla paylaştık” dedi.
Gönül sofrası
Türkiye’nin dört bir yanında olduğu gibi Mendereste’de Ramazan çoskusunun en güzel şekilde yaşandığını belirten Atilla Kaya, “Belediyemizin gönül sofrasında bir ve beraber olduk. İnanıyorum ki bu hizmetler devam edecek ve Menderes hak ettiği noktaya gelecek” şeklinde konuştu.