Gündem Büşra Yalçın kimdir, kaç yaşında? Survivor Büşra Yalçın biyografisi

Büşra Yalçın kimdir, kaç yaşında? Survivor Büşra Yalçın biyografisi

03.06.2019 - 11:19 | Son Güncellenme:

Büşra Yalçın, Survivor'da Beyaz takım için mücadele ediyor. Survivor'da bu hafta gerçekleştirilen dokunulmazlık oyunlarının kaybedilmesinin ardından adaya veda edecek olan isimler arasında yer alan Büşra Yalçın, Tokat'da dünyaya geldi. Çanakkale Üniversitesi Beden Eğitimi Öğretmenliği son sınıf öğrencisi olan Büşra Yalçın, voleybol ile ilgileniyor.

Büşra Yalçın kimdir, kaç yaşında Survivor Büşra Yalçın biyografisi

Büşra Yalçın, Survivor'da oynanan dokunulmazlık oyunlarının ardından bu hafta eleme adayı olarak gösterildi. Survivor'da oynanan iki dokunulmazlık oyununu da siyah takımın kazanmasının ardından dün akşam eleme konseyine giden beyaz takımda iki eleme adayından biri de Büşra Yalçın oldu. Peki Büşra Yalçın kimdir?

Haberin Devamı

Tokat doğumlu Büşra Yalçın, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Beden Eğitimi Öğretmenliği son sınıf öğrencisi. İlkokul 4. sınıfta okul takımıyla başlayıp, Bahçelievler Voleybol Kulübü bünyesinde 12 yıl voleybol oynadı. Son 5 yılı profesyonel ligde olmak üzere devam etti. 2 yıldır da İstanbul Bahçelievler Voleybol Kulübü’nün idari menajerliğini yapıyor.