Gündem 11 Kasım Kanal D yayın akışı...

11 Kasım Kanal D yayın akışı...

11.11.2016 - 11:39 | Son Güncellenme:

Kanal D’ de bu akşam Arka Sokaklar’ ın yeni bölümü ekranlara gelecek! Kanal D yayın akışı ve daha fazla bu haberimizde!

11 Kasım Kanal D yayın akışı...

Kanal D, Türkiye’de yayın yapan ulusal televizyon kanallarından biridir. 1993 yılından bugüne dek kalitesini sürdürmüş ve izleyicilerine yayın sağlamıştır. Bu doğrultuda Kanal D yayın akışlarını da düzenlemiş ve izleyicilerine uygun hale getirmiştir. Kanal D yayın akışları, Kanal D resmi internet sayfası üzerinden gün gün verilmektedir. Dileyen herkes giriş yaparak Kanal D Yayın akışını öğrenebilir. Fakat 11 Kasım Kanal D yayın akışını öğrenmek için farklı sitelere giriş yapmanıza gerek yok! Sizin için 11 Kasım Kanal D yayın akışına ve yayın akışında bulunan; dizi, program ve filmlerin ufak ipuçlarına haberimizde genişçe yer verdik.

Haberin Devamı

11 Kasım Kanal D Yayın Akışı

05.30 Geniş Aile- Tekrar

Geniş aile tamamen samimi ve içerisinde oldukça komedi içeren bir dizidir. Dizinin temel konusu mahallesinden ayrı kalmış ve Almanya’ da yaşayan Cevahir’in eve dönme kararı alıp, ani bir karar ile mahallesine dönmesidir. Tüm mahalleli buna çok sevinir fakat tabi ki de mahallede buna sevinmeyenler çıkacaktır. Dizi Cevahir’in mahalle arkadaşlarıyla olan diyalogları ve ailesiyle olan ilişkileriyle devam eder.

06.40 İrfan Değirmenci İle Günaydın – CANLI

Türk seyircisinin severek izlediği İrfan Değirmenci her sabah saat 06.40’ta İrfan Değirmenci İle Günaydın programında izleyiciler ile buluşuyor. Sabah kuşağında yer alan programda ülkenin ekonomik ve siyasi durumu ve bunun yanı sıra birçok farklı konu masaya yatırılıyor. Kendisine özgü bir dil ile anlatan İrfan Değirmenci ile Günaydın bugün saat 06.40’ta Kanal D’de.

Haberin Devamı

09.30 Renkli Sayfalar- CANLI

Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt’ın sunuculuğunu yaptığı Renkli Sayfalar bir magazin programıdır. Bu ikili sosyal medyadan gelen sorulara cevap vererek programa devam ediyorlar. Farklı olarak konuk oyuncuları

ağırlıyorlar ve gelen konuklar ile fanları arasında güzel bir iletişim sağlanıyor.

12.30 Kısmetse Olur- Yeni Bölüm

Seda Akül’ün sunuculuğunu yaptığı Kısmetse Olur her geçen gün reytinglerini üst sıralara çıkarıyor. 8 erkek ve 8 kızın olduğu Kısmetse Olur programında sürekli bir rekabet ortamı bulunuyor. Adayların birbirleriyle yarış halinde olmaları neredeyse kaçınılmaz. Kısmetse Olur 12.00’da Kanal D ‘de.

16.15 Ben Bilmem Eşim Bilir- Yeni Bölüm

Ben Bilmem Eşim Bilir yeni konsepti ile Kanal D ekranlarında… Ben Bilmem Eşim Bilir’in eğlence dolu dakikalarını kaçırmamak için 16.15’te televizyonun başında olmayı unutmayınız.

18.45 Ana Haber Bülteni- CANLI

Türkiye’nin gündeminde olan olayları veya olacak olayları araştırma ve güvenilirlik alt yapısı ile Kanal D ana haber saat 18.45’te. Gündeme dair tüm bilgileri tarafsız olarak öğrenebilirsiniz.

20.00 Arka Sokaklar

İstanbul Polis Teşkilatı Asayiş Şube’de görev yapan ‘sivil’ bir ekibin başına gelen suçlularla yaşadığı olaylar anlatılır. Arka Sokaklar oyuncu kadrosunda Zafer Ergin (Rıza Soylu) Şevket Çoruh (Mesut Güneri) Özgür Ozan (Hüsnü Çoban) yer alıyor. Arka Sokaklar saat 20.00’da Kanal D ‘ de!

Haberin Devamı

23.45 Sonsuz Kaçış

Sonsuz Kaçış aksiyon dolu bir film! Doc McCoy dürüst ve kuralcı usta bir hırsızıdır. McCoy’un karısı Carol Meksika’da zor durumda kalan eşini kurtarmak için her şeyi göze alıyor.

01.50 Kusursuz Kaçış

Kusursuz Kaçış, Aksiyon ve macera kategorisinde yer alan mükemmel bir filmdir. Filmin başında basit bir kredi çekme işlemi için bankaya gidilirken, olay birden banka soygununa dönüşüyor ve bu soygunun daha önceden başka bir şey için planlandığı biliniyor. Soluksuz seyredeceğiniz bir film olan Kusursuz kaçış Kanal D ekranlarında.

03.20 Gönderilmemiş Mektuplar

Dram ve Romantik dalında 2003 Türk yapımı bir film. Amerika’dan Türkiye’ye uzanan bir yolculuk… Babasının ölümü için Amerika’dan gelen Cem’in başına hiç planlamadığı farklı olaylar gelecektir. Oyuncular: Kadir İnanır, Türkan Şoray, Aytaç Arman, Suna Selen, Levent Yüksel, Oya Aydonat, Tunca Yönder, Necati Bilgiç, Mehmet Akan, Engin Günay, Şahin Özdemir. Film dev bir kadroya sahiptir.

Haberin Devamı

05.00 Müzik Arası