Gündem 182 Çalışma saatleri! 182'den saat kaça kadar randevu alabilirim?

182 Çalışma saatleri! 182'den saat kaça kadar randevu alabilirim?

13.09.2018 - 14:47 | Son Güncellenme:

Milyonlarca vatandaş merkezi hekim randevu sisteminden yararlanmak istiyor. Sağlık Bakanlığı'nın uygulamaya koyduğu 182 hattından milyonlarca vatandaş yardım sağlıyor. Peki 182 numaralı hat üzerinden saat kaça kadar randevu alınıyor?

182 Çalışma saatleri 182den saat kaça kadar randevu alabilirim

MHRS; Alo 182 Çağrı merkezi üzerinden, internetten, mobil uygulamalardan hastanelerden ve aile hekimlerinden vatandaşlara hizmet veriliyor. Peki saat kaça kadar 182'yi arayabilirim? sorusunun yanıtı ise...

Haberin Devamı

182 ÇALIŞMA SAATLERİ!

182 Merkezi hekim randevu sistemi hattına 7/24 ulaşım sağlanabiliyor.

MHRS''nin temel hedefi hastanelerde muayene öncesi bekleme süresini ortadan kaldırıp, hastane ve poliklinik önlerindeki kalabalıkları azaltarak herkes için daha sakin ve huzurlu bir ortam sağlanmasıdır. Amaç vatandaşların kendi zamanlarını doğru yönetmeleridir.

182'DEN RANDEVU NASIL ALINIR?

MHRS Randevu alma ana kanalları şu şekildedir: ALO 182 çağrı merkezi, MHRS web sitesi (https://www.hastanerandevu.gov.tr / https://www.mhrs.gov.tr), MHRS mobil uygulaması

MHRS üzerinden randevu alabilmek için ALO 182 hattımızı arayarak operatörlerimizden destek alabilirsiniz.

Web'den randevu almak için; Daha önceden üyelik kaydınız yok ise "Randevu Al" butonuna tıkladıktan sonra gelen ekrandan "Üye Ol" seçeneğini tıklayarak üyelik işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Eğer üyeliğiniz mevcut ise kimlik numaranız ve şifrenizle istediğiniz hastane ve hekimi seçerek randevunuzu oluşturabilirsiniz.

Haberin Devamı

MHRS mobilde randevu almak için ise akıllı cihazınızın uygulama marketinden MHRS uygulamasını indirerek üyelik kaydınız yoksa oluşturabilir, var ise kimlik numaranız ve şifreniz ile giriş yaparak randevunuzu alabilirsiniz.

RANDEVU ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ!