Gündem 2016'nın lideri yine milliyet.com.tr!

2016'nın lideri yine milliyet.com.tr!

29.12.2016 - 16:49 | Son Güncellenme:

Yıllardır Türkiye'nin birinci Avrupa'nın üçüncü en çok okunan sitesi Milliyet.com.tr rakiplerine fark atarak 2016 yılında da zirvedeki yerini korudu. Güçlü kadrosu, doğru, tarafsız ve hızlı haberciliği ile liderliğini perçinleyen Milliyet.com.tr, dünya genelinde ölçüm yapan Comscore'un raporuna göre en yakın rakibine tekil kullanıcılarda 1.4 milyon, sayfa gösteriminde ise 458 milyon fark attı.

2016nın lideri yine milliyet.com.tr

Türkiye’de internet kullanımı hızla artarken, internetin yıldızı milliyet.com.tr oldu. Dünyada internet sitelerinin ziyaretçi sayılarını ölçen ve alanındaki en güvenilir kaynak olarak kabul edilen ComScore’un yayınladığı son verilere göre milliyet.com.tr kasım ayında masaüstünde 10 milyon, akıllı telefon ve tabletlerde ise 14 milyon tekil kullanıcı sayısına ulaşarak tüm platformlarda birinci oldu. Yapılan ölçümlerde iPhone, Android telefon, iPad ve Android tablet kullanıcıları ayrı ayrı kategorilerde de değerlendirildi.

Haberin Devamı

GEMİUS IAB'DE DE LİDER DEĞİŞMEDİ!

Öte yandan dijital medyada kabul gören ve bağımsız ölçüm yapan Gemius'e göre de durum aynı. Milliyet.com.tr Gemius raporlarında da rakiplerine her platformda fark atarak liderliğini korudu.

MİLLİYET 2017 YILINA DAMGASINI VURACAK

2017 yılına büyük hedeflerle girecek olan milliyet.com.tr, yeni yılda kullanıcı deneyiminin ön planda olacağı, dijital medyada büyük ses getirecek projelere imza atarken; basında güvenin simgesi olmaya da devam edecek.