Gündem 2017 yılbaşı akşamında hangi programlar olacak?

2017 yılbaşı akşamında hangi programlar olacak?

26.12.2016 - 14:02 | Son Güncellenme:

2017 yılbaşı akşamında televizyonda hangi programların yer alacağı merak konusu oldu. 2017 yılbaşı akşamını evinde geçirmek isteyenler için alternatif hangi programlar var. İşte 2017 yılbaşı TV programlarıyla ilgili detaylar...

2017 yılbaşı akşamında hangi programlar olacak

31 Aralık Cumartesi gününü evde geçireceklerin beklediği haber geldi. 2017 yılbaşı programlarıyla keyifli bir akşam geçirebilirsiniz. Her televizyon kanalı farklı programlarla izleyicilere alternatifler sunuyor. İşte kanalların yılbaşına özel programları...

Haberin Devamı

TV 8'DE ÜNLÜLER PERFORMANS SERGİLEYECEK

Yılbaşı akşamı TV 8'de O Ses Türkiye programı yayınlanacak. Pek çok yarışmacının performanslarını sergilediği O Ses Türkiye'de her yıl olduğu gibi bu sene de ünlüler olacak. Ünlü sanatçılar O Ses Türkiye'de şarkılarını söylerken hem eğlenceli hem de keyifli anlar yaşanacak.

İşte yılbaşı akşamı O Ses Türkiye'ye katılacak ünlüler:

20’ye yakın ünlü ismin sahneye çıkarak performans sergileyeceği O Ses Türkiye yılbaşı özel bölümünde son dönemin en komik ikilisi Ahmet Kural ve Murat Cemcir de şarkı söylecek.

STAR TV YILBAŞI PROGRAMINDA MEGASTAR TARKAN SÜRPRİZİ

Star TV'nin yılbaşı akşamında ünlü sanatçı, megastar Tarkan canlı yayın olarak konser verecek. Saat 23:00'te başlayacak olan konserde Tarkan, Türk Sanat müziği ağırlıklı olarak hazırladığı özel repertuvarıyla 2 saatlik bir konser verecek.

Haberin Devamı

KANAL D BEN BİLMEM EŞİM BİLİR'DE ÜNLÜLER YARIŞACAK

Kanal D'nin eğlenceli yarışması Ben Bilmem Eşim Bilir, yılbaşı akşamı Kanal D ekranlarında olacak. Ben Bilmem Eşim Bilir ünlüler eşleriyle birlikte katılacak. Peki bu ünlüler kimler? Serdar Ortaç-Chloe Ortaç, Wilma Elles-Kerem Göğüş, Kibariye-Ali Küçükbalçık ve Ferman Toprak-Hilal Toprak çiftleri olacak. Ayrıca Kibariye, Serdar Ortaç ve Ferman Toprak söyleyecekleri şarkılarıyla güzel anlar yaşatacak.

SHOW TV YILBAŞINDA DA GÜLDÜRECEK

Show TV'nin yılbaşı programında ise Güldür Güldür özel bölümüyle yayınlanacak. Güldür Güldür yılbaşında da yine izleyenleri kahkahaya boğacak.

TLC KANALINDA İSE VİCTORIA SECRET DEFİLESİ YER ALACAK

CNBC-E'nin kapanmasıyla birlikte yayına başlayan TLC'de ise yılbaşı klasiği haline gelen Victoria’s Secret Fashion Show yayınlanacak.