Gündem Bedaş çalışma saatleri (kaçta açılıyor/kapanıyor) - 2020 Bedaş Bölge Müdürlükleri kaça kadar açık, sabah saat kaçta mesaiye başlıyor?

Bedaş çalışma saatleri (kaçta açılıyor/kapanıyor) - 2020 Bedaş Bölge Müdürlükleri kaça kadar açık, sabah saat kaçta mesaiye başlıyor?

21.01.2020 - 11:44 | Son Güncellenme:

Bedaş Bölge Müdürlükleri hafta sonu açık mı? Bedaş Bölge Müdürlükleri'nde işi olan vatandaşlar haftasonu, cumartes-pazar günleri, Bedaş Bölge Müdürlükleri'nin çalışıp çalışmadıklarını merak ediyor. İşte Bedaş Bölge Müdürlükleri çalışma saatleri...

Bedaş çalışma saatleri (kaçta açılıyor/kapanıyor) - 2020 Bedaş Bölge Müdürlükleri kaça kadar açık, sabah saat kaçta mesaiye başlıyor

Bedaş Bölge Müdürlükleri çalışma saatlerini sizler için derledik. Bedaş Bölge Müdürlükleri'nde işi olan vatandaşlar hafta sonu da Müdürlüklerin açık olup olmadığını sorguluyor. Peki, cumartesi pazar Bedaş Bölge Müdürlükleri çalışıyor mu?

Haberin Devamı

BEDAŞ BÖLGE MÜDÜRLÜKLERİ ÇALIŞMA SAATLERİ

Bedaş Bölge Müdürlükleri'nde saat 08.30'da mesai başlıyor. 12.30 - 13.30 arası öğle arası veriliyor. Mesai 18.00'de sona eriyor.

BEDAŞ BÖLGE MÜDÜRLÜKLERİ HAFTA SONU (CUMARTESİ-PAZAR) AÇIK MI?

Bedaş Bölge Müdürlükleri hafta sonu, bayramlarda ve resmi tatillerde hizmet vermemektedir. Daha fazla detay için https://www.bedas.com.tr/tr/adres/2/bolge_mudurlukleri adresini ziyaret edebilirsiniz.