Gündem Nöbetçi Noter çalışma saatleri (kaçta açılıyor/kapanıyor) - 2020 Nöbetçi Noter kaça kadar açık, sabah saat kaçta mesaiye başlıyor?

Nöbetçi Noter çalışma saatleri (kaçta açılıyor/kapanıyor) - 2020 Nöbetçi Noter kaça kadar açık, sabah saat kaçta mesaiye başlıyor?

21.01.2020 - 10:47 | Son Güncellenme:

Nöbetçi Noter çalışma saatleri neler? Nöbetçi Noter'de işi olan vatandaşlar çalışma saatlerini merak ediliyor. Nöbetçi noterler saat kaç ile kaç arası çalışıyor? İşte Nöbetçi noterlerin çalışma saatleri

Nöbetçi Noter çalışma saatleri (kaçta açılıyor/kapanıyor) - 2020 Nöbetçi Noter kaça kadar açık, sabah saat kaçta mesaiye başlıyor

Nöbetçi noter çalışma saatlerini sizler için derledik. Nöbetçi noterde işi olan vatandaşlar hafta sonu mesai saatlerini merak ediyor. Peki cumartesi pazar nöbetçi noterlerin çalışma saatleri nasıl?

Haberin Devamı

NÖBETÇİ NOTER ÇALIŞMA SAATLERİ

Nöbetçi noterlerin çalışma saati yeni yürürlüğe giren sistem ile birlikte başladı. Nöbetçi noterler cumartesi ve pazar günleri saat 10.00 - 16.00 arası hizmet veriyor. Hafta içi genellikle iş nedeniyle notere gidemeyen vatandaşlar nöbetçi noter uygulamasıyla işlemlerini cumartesi ve pazar günleri halledebiliyor.

Nöbetçi noterlerin sorgulamasını internet üzerinden yapabilirsiniz. google arama yerine https://portal.tnb.org.tr/Sayfalar/NobetciNoterBul.aspx yazarak ilinize ve tarihe göre nöbetçi saatlerini öğrenebilirsiniz.