Gündem 23 Haziran Kartal seçim sonuçları ve oy oranları (İstanbul Yerel Seçimleri)

23 Haziran Kartal seçim sonuçları ve oy oranları (İstanbul Yerel Seçimleri)

23.06.2019 - 20:29 | Son Güncellenme:

Kartal seçim sonuçları için gözler sandıklarda. İstanbul’da toplam 10 milyon 560 bin 963 seçmen bugün yeniden oy kullandı. 23 Haziran Yenilenen İstanbul Seçiminde Kartal ilçesinde seçim sonuçları nasıl olacak merak konusu. Kartal seçim sonuçları ve oy oranları milliyet.com.tr seçim sayfasında.

23 Haziran Kartal seçim sonuçları ve oy oranları (İstanbul Yerel Seçimleri)

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nin ardından YSK, AK Parti’nin itirazı üzerine 6 Mayıs’ta "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin yenilenmesi, CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu'nun mazbatasının iptaline" ilişkin kararı üzerine bugün milyonlarca İstanbullu yeniden oy kullandı. Yapılan seçim sonuçlarına göre 5 yıl boyunca görev yapacak olan Büyükşehir Belediye Başkanı seçilecek.

Haberin Devamı

Kartal seçim sonuçları için heyecanlı bekleyiş sürüyor. İstanbul seçim sonuçları ve oy oranlarını tüm ilçeler için milliyet.com.tr seçim sayfasından takip edebilirsiniz. İşte Kartal seçim sonuçlarında son durum...

23 HAZİRAN KARTAL SEÇİM SONUÇLARI

Kartal'da en fazla oy alan parti CHP oldu. CHP, %58.49 oy oranına sahip olurken AK Parti ise %40.66 oy oranına sahip oldu.

KARTAL SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ