Gündem 25 yıllık çiftin bıçaklı düellosu!

25 yıllık çiftin bıçaklı düellosu!

01.06.2009 - 12:46 | Son Güncellenme:

Birbirini bıçaklayan çiftten kadın ölünce, eşi 3'üncü kattan atladı

25 yıllık çiftin bıçaklı düellosu

YALOVA’da 25 yıllık evli çift arasında çıkan tartışma bıçaklı düelloya dönüştü. Eşi 49 yaşındaki Füsun Şençevik’i 25 yerinden bıçaklayarak öldüren işçi emeklisi 54 yaşındaki Mehmet Şençevik, daha sonra kendisini 3'üncü kattaki evlerinin balkonundan attı. Hastaneye kaldırılan Mehmet Şençevik'in vücudunda da 20 bıçak yarası saptandı. Ameliyat edilen Mehmet Şençevik yoğun bakımda tedaviye alınırken, polis evde yaptığı incelemede 2 kanlı bıçak buldu. 2 oğullarından biri askerde, diğeri İstanbul'da üniversitede olan Şençevik Çifti'nin, kavga sırasında mutfaktan aldıkları bıçakla birbirlerine vurdukları belirtildi.
Yalova Mimar Sinan Caddesi Ege Apartmanı 3'üncü katta oturan ve komşuları tarafından sevilip sayılan 2 çocuklu Füsun ve Mehmet Şençevik çifti, dün belirlenemeyen bir nedenle kavga etti. Gürültüyü duyan komşuları, aşırı titizliğiyle bildikleri ev kadını Füsun Erçevik'in yine temizlik konusunda eşiyle tartıştığını düşündü. Bu sırada evin balkonuna çıkan Mehmet Şençevik, kendini 3'üncü kattan boşluğa bıraktı. Komşuların haber vermesi üzerine gelen ambulansla Yalova Devlet Hastanesi’ne kaldırılıp ameliyata alınan Mehmet Şençevik'in vücudunda düşme yaralanmalarının yanı sıra 20 bıçak yarası saptandı. Bu sırada eve giren polisler, Füsun Şençevik’in kanlar içindeki cesediyle karşılaştı. Göğsü, boynu, yüzü ve sırtına isabet eden 25 bıçak darbesiyle yaşamını yitiren Füsun Şençevik’in cesedi otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırılırken, polis evde bulunan 2 kanlı bıçağa el koydu. 

‘KENDİME ALDIĞIM MEZARA YAVRUMU KOYACAĞIZ’ 
Üzücü haberi öğrenince olay yerine gelen Füsun Şençevik’in babası 72 yaşındaki Yaşar Sabri Yıldırım, “Üç gün önce kendime mezar yeri almıştım. Bu mezara şimdi yavrumu koyacağız. Bunlar birbirlerini bıçaklayacak kadar huzursuz değildi” dedi.
Polis, durumu ağır olan Mehmet Şençevik’in ifadesini alamazken, acı haber Kırklareli’nde askerlik görevini yapan oğulları Gökhan Şençevik ile İstanbul Marmara Üniversitesi’nde okuyan Görkem Şençevik’e verildi.
Olayla ilgili soruşturmaya Yalova Cumhuriyet Savcılığı’nca başlandı.