Gündem 26 Kasım ATV yayın akışında neler var?

26 Kasım ATV yayın akışında neler var?

26.11.2016 - 10:53 | Son Güncellenme:

26 Kasım ATV yayın akışında yayınlanacak olan haberler, dizi ve filmleri bir araya getirdik. İçeriğimizin devamında 26 Kasım ATV yayın akışına ait detaylı bilgilere sahip olabilir ve gün içerisinde ATV yayın akışının içeriğinde hangi programların yayınlanacağını detaylarıyla öğrenebileceksiniz.

26 Kasım ATV yayın akışında neler var

26 kasım ATV yayın akışı, saat 07:30'da İbrahim Sadri'nin sunumuyla ATV'de hafta sonu isimli haber programı ile başlıyor. Günün, gecenin ve geçtiğimiz haftanın nabzı, ATV'de tutuluyor. Programda ayrıca, İstanbul'u kendi gözüyle anlattığı 'Bir Başka İstanbul', yakın tarihte yer alan gelişmeleri hatırladığımız 'Unuttum Sanma' köşesi, gazete manşetleri yer alıyor ve hergün farklı bir ünlü konukta ağırlıyor.

Haberin Devamı

Saat 10:00'da sizleri efsane bir film Maskeli Kahraman Zorro karşılıyor ve sabah kahvaltınıza ortak oluyor. Martin Campbell'ın yönettiği, ünlü oyuncular Antonio Banderas, Anthony Hopkins ve Catherine Zeta-Jones'un usta oyunculukları ile Zorro efsanesi karşınızda olacak.

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

26 kasım ATV yayın akışında saat 12:45'te Seviyor Sevmiyor dizisinin 19. bölümün tekrarıyla devam edecek. Sevilen dizi yayınlandığı her bölümüyle, aşkı, arkadaşlığı, sevgiyi ve daha birçok duyguyu izleyenlerine yaşatmaya devam ediyor ve kaçıranlar için tekrar yayında olacak.

Saat 16:00'ta herkesi yayın saatinde ekrana kilitleyen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz kaçıranlar için 48. bölüm tekrarıyla yayında olacak. Heyecan verici bir fragmanla izleyicilerini merakta bırakan dizinin ilgi çeken cümlesi Hızır Çakırbeyli'den; 'Ölecek olmamız iyi oldu.' Şebnem Sunar Küçük'ün sunduğu hafta sonu ATV ana haber programı hızlı, doğru, tarafsız habercilik anlayışıyla size en doğru haberi, son dakika gelişmeleri, geçtiğimiz haftanın değerlendirmeleriyle birlikte en hızlı şekilde ulaştırmak için 19 kasım ATV yayın akışında saat 18:45'te yayında olacak.

Haberin Devamı

Saat 19:00'da ATV Ana Haber ile devam edecek. Tüm son dakika ve gün içerisinde yaşanan tüm gelişmeler, hızlı, doğru, tarafsız haber anlayışı ve Cem ÖĞRETİR'in analiz yorumlarıyla birlikte yayında olacak.

Saat 20:00'yi gösterdiğinde ATV'nin yıllardır tek başına en sevilen dizisi olan 'Kertenkele Yeniden Doğuş' yepyeni bölümüyle yayında olacak. Yeni sezonla birlikte Ziya yüzünü değiştirerek, Komiser Murat olarak farklı bir yüzle geri döndü, Murat'ın kendisinin kim olduğunu gizleme çabalarıyla birlikte oldukça eğlenceli ve komik sahneler yaşanıyor. 81. bölümü yayınlanan dizide bu hafta Komiser Murat, kız kardeşi Zehra'nın yaşadığını öğreniyor.

Saat 23.45'i Su Dünyası Filmi yayında olacak. Ünlü oyuncular Kevin Costner, Jeanne Tripllehorn ve Dennis Hooper'ın başrollerini paylaştığı filmin konusu, buzulların eridiği dönemde tüm dünyanın sularla kaplandığı dünyada, çok az kalan kara parçasında insanların en büyük korkulu rüyası yağmacılar ve denizcilerin yağmacılardan kaçışlarıyla gelişen olaylar yer alıyor.