Gündem 28 Kasım ATV Yayın akışı

28 Kasım ATV Yayın akışı

28.11.2016 - 10:23 | Son Güncellenme:

ATV yayın akışında bugün neler var? Sevilen dizi “Kırgın Çiçekler” saat 20:00’da izleyicisi ile buluşuyor. Haberimizin devamında ATV yayın akışının tamamına erişim sağlayabilirsiniz.

28 Kasım ATV Yayın akışı

Sizler için 28 Kasım ATV yayın akışında yayınlanacak olan haberler, dizi ve filmleri bir araya getirdik. İçeriğimizin devamında 28 Kasım ATV yayın akışına ait detaylı bilgilere sahip olabilir ve gün içerisinde hangi programların yayınlanacağını detaylarıyla öğrenebileceksiniz.

Haberin Devamı

28 kasım ATV yayın akışı, saat 07:00'de Nihan GÜNAY'ın sunumuyla Kahvaltı Haberleri ile başlıyor. Günün, geçtiğimiz haftanın ve önümüzdeki haftada bizi bekleyen gündemi, ilgi çekici ve renkli haberler ile hem gündemi takip edebilir hemde güne ATV ile keyifli bir başlangıç yapabilirsiniz. Nihan GÜNAY hafta içi her gün sizler için yayında olacak.

Saat 10:00'da Müge ANLI ile Tatlı Sert programıyla devam ediyor. Bugüne kadar birçok faili meçhul cinayet, birçok kaybolan kişinin bulunmasına aracılık eden Müge ANLI yine program içerisinde birçok sosyal sorumluluk projesiyle de yardımlarda bulunuyor. Bu bölümde yine kayıplar bulunmaya çalışılacak, cinayetler aydınlatılmaya çalışılacak.

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

Haberin Devamı

Saat 13:00'de Deniz TÜRE'nin sunumuyla ATV Gün Ortası haberleri karşınızda olacak. Program içeriğinde, son dakika haberleri, siyasi ve ekonomik gelişmeler ile birlikte, anne- bebek sağlığı konularındaki önemli gelişme ve aydınlatıcı bilgilerden de bahsediliyor. Program hafta içi her gün 13:00 'te yayında olacak.

Saat 13:40'ta Karavan isimli yemek programının 25. bölümüyle karşınızda oluyor. Birbirinden marifetli, hızlı ve kararlı 5 çift'in yarıştığı yemek programı, hem yemek bilgilerinizi geliştiriyor, hemde yarışma formatıyla eğlenceli anlara neden oluyor. 5 kadının yaptığı yemekleri, eşleri satmaya çalışıyor. Esra EROL'un sunumuyla ' Esra EROL'da ' 28 kasım ATV yayın akışında saat 16:20'de yayında olacak. Tam 9 sezondur beğeniyle seyredilen program, gelin ve damat adaylarını buluşturmaya, onların mutluluklarına aracı olmaya devam ediyor.

Saat 19:00'da ATV Ana Haber ile devam edecek. Tüm son dakika ve gün içerisinde yaşanan tüm gelişmeler, hızlı, doğru, tarafsız haber anlayışı ve Cem ÖĞRETİR'in analiz yorumlarıyla birlikte yayında olacak.

28 kasım ATV yayın akışında saatler 20:00'yi gösterdiğinde, Atv ekranlarının fenomen dizilerinden Kırgın Çiçekler dizisi 61. bölümüyle yayında olacak. Genç oyuncu Biran Damla, yakışıklı oyuncu Mehmet Aykaç, Gökçe Akyıldız ve Arif Diren gibi oyuncuları kadrosunda bulunan dizide bu hafta yine heyecanlı bir bölüm sizleri bekliyor. Bu bölümde zengin olan Cemre, aynı evde yaşayan Nazan Hanımları evden kovuyor. Bunu gururuna yediremeyen damla evi yakmaya çalışıyor ve kızlar karakola götürülüyorlar.

Haberin Devamı

Saatler 23:45'i gösterdiğinde dünyanın en çok seyredilen ve kazandıran bilgi yarışması yayında olacak,Kim Milyoner Olmak İster? Selçuk YÖNTEM'in sunumuyla yepyeni bölümüyle karşınızda olacak. Saat 00:30'da yeni haftanın öne çıkan gündem başlıklarını, son dakika gelişmelerini, gün içerisindeki haberleri kaçıranlar için, gece haberleriyle Melih ALTINOK karşınızda olacak.