Gündem 4 gün tatil olacak mı? 29 Ekim resmi tatil mi? Hafta sonu tatiliyle birleştiğinde...

4 gün tatil olacak mı? 29 Ekim resmi tatil mi? Hafta sonu tatiliyle birleştiğinde...

24.10.2019 - 14:25 | Son Güncellenme:

Bu yıl Cumhuriyet bayramı hangi güne denk geliyor? Milyonlarca vatandaşın merak ettiği nokta 29 Ekim günü resmi tatil mi? oldu. 28 ve 29 Ekim günleri bu yıl Pazartesi ve Salı günlerine denk geliyor. Dolayısıyla her iki gününde resmi tatil olup olmadığı araştırılıyor. İşte Cumhuriyet Bayramı hakkında merak edilen o sorunun yanıtı...

4 gün tatil olacak mı 29 Ekim resmi tatil mi Hafta sonu tatiliyle birleştiğinde...

Her yıl olduğu gibi bu yılda Cumhuriyet Bayramı anlam ve önemiyle ülkemizin dört bir yanında gururla anılacak. Mustafa Kemal Atatür'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti bu yılda coşkuyla kutlanacak. Bu yıl 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın hafta içine gelmesi nedeniyle vatandaşlar arayışa koyuldu. 29 ekim Cumhuriyet Byaramı resmi tatil mi diye araştırma yapanlar, o gün okulların ve işyerlerinin açık olu olmadığını öğrenmek istiyor. 28 ve 29 Ekim'de ders işlenecek mi okullar tatil mi? 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resmi tatil mi sayılıyor?

Haberin Devamı

28 VE 29 EKİM RESMİ TATİL Mİ?

28 Ekim 2019 Pazartesi günü yarım gün resmi tatil sayılacak. Öğleden sonra başlayacak olan resmi tatil, 29 Ekim 2019 Salı gününe kadar devam edecek.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resmi tatil olacak.

 

 

Yazarlar