Gündem 3 Aralık ATV yayın akışı detayları!

3 Aralık ATV yayın akışı detayları!

03.12.2016 - 10:04 | Son Güncellenme:

ATV yayın akışında bu akşam Kertenkele Yeniden Doğuş dizisi yeni bölümü ile ekrana gelecek. 3 Aralık ATV yayın akışında neler var? İşte merak edilen programların listesi..

3 Aralık ATV yayın akışı detayları

Atv de hafta sonu yayın akışı saat 06:10'da Karavan isimli yemek programının 30. bölüm tekrarıyla başlıyor. Bu bölümde erkekler yarışmaya Mehmet Bey'İn şefliğinde avcı böreği, köfte dürüm, limonata ayran ile katılırken, kadınlar ise Tekirdağ köfte, tavuk göğsü, ayran ve patates kızartması sattılar. Günün sonunda erkekler takımı kadınları geçip büyük ödül olan 50 bin tl'ye ulaşabildiler mi? Bakalım erkekler 250 TL'lik avantajlarını kullanabilmişler mi? Yayın akışı saat 07:30'da İbrahim Sadri'nin sunumuyla ATV'de hafta sonu isimli haber programı ile devam ediyor. Günün, gecenin ve geçtiğimiz haftanın nabzı, ATV'de tutuluyor. Programda ayrıca, İstanbul'u kendi gözüyle anlattığı 'Bir Başka İstanbul', yakın tarihte yer alan gelişmeleri hatırladığımız 'Unuttum Sanma' köşesi, gazete manşetleri yer alıyor ve her gün farklı bir ünlü konuğu da stüdyosunda ağırlıyor.

Haberin Devamı

Tüm Kanalların Yayın Akışı İçin TIKLAYINIZ!

Yayın akışı saat 10:00'da sizleri efsane bir film Maskeli Kahraman Zorro karşılıyor ve sabah kahvaltınıza ortak oluyor. Martin Campbell'ın yönettiği, ünlü oyuncular Antonio Banderas, Anthony Hopkins ve Catherine Zeta-Jones'un usta oyunculukları ile Zorro efsanesi karşınızda olacak. Zorro, filmin bu serisinde Kaliforniya ve orada yaşayanların geleceğini korumak üzere yeni bir maceraya doğru yola çıkar. Bu kez, karısı Elana ve oğlu Joaquin’in de yardımı ile günahkarlar ile savaşacaktır. Alejandro De La Vega iki hayat arasında kalmıştır. Tercih yapmak zorundadır, birisi maskesinin Zorro olarak yaşamak diğeri de aile adamı olarak devam etmek, daha önce karısı Elena onu maskesini çıkarmadığı için terk etmişti. Yayın akışı saat 12:10'da Seviyor Sevmiyor dizisinin 20. bölümünün tekrarıyla devam edecek. Program hafta içi her gün 13:00'te yayında olacak. Bu bölümde Yiğit İrem'in göndermiş olduğu Cd'yi izler ve her şeyi öğrenir. Peki ya sonra? Yiğit Deniz'e nasıl yaklaşacaktır? Yiğit'İn planları neler? Tuna tüm bu olanlara karşı ne yapacak? Yayın akışı saat 15:10'da, Atv ekranlarının fenomen dizilerinden Kırgın Çiçekler dizisi 61. bölüm tekrarıyla kaçıranlar için tekrar yayında olacak. Genç oyuncu Biran Damla, yakışıklı oyuncu Mehmet Aykaç, Gökçe Akyıldız ve Arif Diren gibi oyuncuları kadrosunda bulunan dizide geçtiğimiz bölümde yine heyecanlı ve sürpriz sahneler yaşanmıştı. Bu bölümde zengin olan Cemre, aynı evde yaşayan Nazan Hanımları evden kovuyor. Bunu gururuna yediremeyen damla evi yakmaya çalışıyor ve kızlar karakola götürülüyorlar. Yayın akışı saat 19:00'da Şebnem Sunar Küçük'ün sunduğu hafta sonu ATV ana haber programı hızlı, doğru, tarafsız habercilik anlayışıyla size en doğru haberi, son dakika gelişmeleri, geçtiğimiz haftanın değerlendirmeleriyle birlikte, size haberi en hızlı şekilde ulaştırmak için yayında olacak. Yayın akışında saatler 20:00'yi Kertenkele Yeniden Doğuş yayında olacak. Cumartesi akşamlarının vazgeçilmezleri arasına giren dizi, yine yayınlandığı fragmanla birlikte izleyicileri oldukça heyecanlandırdı. Bu bölümde, Zehra'nın yaşadığını öğrenen Murat, onu aramaya başlar. Hafızasını kaybeden Kara Kemal her şeyi hatırlamaya çalışmaktadır. Karmaşık bir hal alan Gizem ve Hicabi'nin nişanı bu sefer mutlu sonla bitecek mi? Yayın akışında saatler 23:45'i gösterdiğinde sevilen ve her yayınlandığında nefeslerin tutulup seyredildiği filmlerden bir tanesi Geçmişi Olmayan Adam yayında olacak. Başrollerini Matt Damon ve Franka Potente'nin paylaştığı bu fantastik filmi kaçırmayın!

Yazarlar