Gündem 3 Aralık TV8 yayın akışında neler var?

3 Aralık TV8 yayın akışında neler var?

03.12.2016 - 10:01 | Son Güncellenme:

3 Aralık TV 8 yayın akışında heyecanla beklenen bir program yeni sezonuyla, her sezon olduğu gibi günün en çok seyredilen programlarından olan, Türkiye'nin en sevilen şarkı yarışması O Ses Türkiye saat 20:00'de yepyeni bölümüyle karşınızda olacak.

3 Aralık TV8 yayın akışında neler var

TV8 yayın akışı, her gün olduğu gibi saat 07:00'de eski var mısın yok musun yarışmacısı Furkan DEDE'nin sunumuyla, komik ve ilginç videoların paylaşıldığı Oynat Bakalım yayında olacak. Sizden gelen videolar ve internette yayınlanan birçok ilginç ve komik video ekranlarınızda olacak. TV8 yayın akışında yer alan bir diğer program, Maşa ile Koca Ayı isimli çocuk animasyon filmi. Maşa adında küçük bir Rus kızı ile sirkten emekli, Mişka adında bir ayı arasında geçen maceraları konu edinmektedir. Maşa ile Koca ayının aralarındaki eğlenceli maceraların yer aldığı çizgi film saat 08:45'te yayında olacak. Her gün farklı maceraların yer aldığı çizgi film çocuklara sabahları oldukça keyifli ve öğretici dakikalar yaşatıyor.

Haberin Devamı

Tüm Kanalların Yayın Akışı İçin TIKLAYINIZ!

Yayın akışı saat 09:30 'da herkes tarafından sevilen sunucu Alp KIRŞAN'ın sunumuyla 1 Alp 3 Çocuk ile devam edecek. Alp KIRŞAN'ın, çocuklar ile yapmış olduğu sohbetler, çocukların bu sorulara verdikleri cevaplar sizlere oldukça eğlenceli dakikalar yaşatacak. Yayın akışı saat 11:00'de 2013 Miss Turkey üçüncüsü Ezgi Avcı'nın sunumuyla, magazin dünyasındaki en sıcak haberleri, son bir hafta içerisinde magazin dünyasında yaşananlar olayları, eğlenceli sunumuyla Ezgi Avcı'dan canlı yayınla izleyebilirsiniz. . Tv8 yayın akışında saatler 13:15'i gösterdiğinde Arda'nın Mutfağı yayında olacak. Arda Türkmen'in sunumuyla, mutfağınızda kolaylıkla uygulayabileceğiniz kolay tarifler, yemekleri hazırlarken sizleri zorlayan anlar için pratik çözümler, tüm besinlerle ilgili ilginç bilgiler yer alıyor. Her hafta farklı bir ismi konuk eden sunucu yayınlandığı süre içerisinde, sizlere yemekler hakkında oldukça detaylı bilgiler veriyor. Yayın akışında saat 14:15'te Para Bende programıyla devam edecek. Eski Survivor yarışmacılarından, Serkay, Mehmet, Zafer ve Yunus Günçe'nin yer aldığı programda iki ayrı ekip yer alıyor. Bir ekip 100 dolar ile diğer ekip ise 1000 dolar ile farklı ülkeleri geziyor. Eğlenceli anların sahne olduğu bu programı kaçırmayın. Yayın akışı eski anıları canlandıran bir program 8x8 saat 16:00'da yayında olacak. Yeşilçam, müzik, magazin ve spora dair unutulmaz görüntülerin yer alacağı program anılarınızın canlanmasına neden olacak. Bu bölümde; Yeşilçam’ın en palavracı karakterleri, Tek şarkılık şöhretler, TV tarihinin unutulmaz şov programları, Unutulmaz teknik direktör röportajları vs.Eğlenceli ve unutulmaz görüntüler yer alacak. TV8 yayın akışında saat 20:00'de Türkiye'nin en sevilen şarkı yarışması O Ses Türkiye karşınızda olacak. Elemelerin sonuna doğru ilerlerken en güçlü sesleri seçmek için jüri üyeleri arasında kıyasıya mücadele devam ediyor. Bu bölümün yayınlanan fragmanında, dikkatleri çeken tüm stüdyoyu ayağa kaldırarak yabancı rap söyleyen yarışmacı oldu. Yine birbirinden eğlenceli anların yaşandığı program saat 20:00'de yayında olacak. Kaçırmayın!