Gündem 6 Mayıs hava durumu nasıl? Ramazan'ın ilk günü hava durumu...

6 Mayıs hava durumu nasıl? Ramazan'ın ilk günü hava durumu...

05.05.2019 - 10:19 | Son Güncellenme:

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Ramazan'ın ilk gününe ilişkin tahminler yayınlandı. Bugün hakkında en çok araştırma yapılan Ramazan ayının ilk günü hava nasıl olacak sorusu oldukça merak ediliyor. İşte başta büyük illerimiz Ankara, İstanbul, İzmir olmak üzere il il 6 Mayıs hava durumu...

6 Mayıs hava durumu nasıl Ramazanın ilk günü hava durumu...

Ankara hava durumu, İStanbul hava durumu, İzmir hava durumu ve diğer illerin hava durumu bilgileri merakla araştırılıyor. Vatandaşlar tarafından merakla araştırılan hava durumu bilgileri, MGM'nin resmi internet sitesi üzerinde yer alıyor. İşte Ramazan ayının ilk gününde hava nasıl olacak sorusunun yanıtı...

Haberin Devamı

ANKARA HAVA DURUMU

Bugün çok bulutlu 16,8 °C

6 Mayıs hava durumu nasıl Ramazanın ilk günü hava durumu...


İSTANBUL HAVA DURUMU

Bugün çok bulutlu 18,7 °C

6 Mayıs hava durumu nasıl Ramazanın ilk günü hava durumu...

İZMİR HAVA DURUMU

Bugün Çok Bulutlu 22,3 °C

6 Mayıs hava durumu nasıl Ramazanın ilk günü hava durumu...

DİĞER İLLERİN HAVA DURUMU BİLGİLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Marmara ve Ege'de Toz Taşınımına Dikkat!

Genel Durum

Marmara ve Ege'de, bu gece saatlerinden sonra Kuzey Afrika kaynaklı toz taşınımı beklendiğinden meydana gelebilecek görüş mesafesinde düşme, hava kalitesinde azalma, yağış alan yerlerde çamur şeklinde yağış ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Marmara'nın Batısı ile Ege Bölgesinde Kuvvetli Rüzgara Dikkat!

Rüzgarın; Trakya Kesimi (Edirne, Kırklareli, Tekirdağ) ve İç Ege ile Balıkesir çevrelerinde kuvvetli (40-70 km/sa), Kıyı Ege (İzmir, Aydın, Muğla) ve Çanakkale çevrelerinde fırtına ve zaman zaman kuvvetli fırtına (60-80 km/sa) şeklinde esmesi beklendiğinden meydana gelebilecek çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Haberin Devamı

Ege Denizi'nde fırtına bekleniyor!

Ege'de rüzgarın yarın (05.05.2019-Pazar) sabah saatlerinden itibaren kuvvetini artırarak güney ve güneydoğu yönlerden 6 ila 8 (50-75 km/sa) kuvvetinde fırtına şeklinde esmesi beklenmektedir. Fırtınanın pazartesi günü (06.05.2019) ilk saatlerde etkisini kaybedeceği tahmin edilmektedir.