Gündem 99/4 askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? Kasım Celp dönemi

99/4 askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? Kasım Celp dönemi

16.09.2019 - 13:20 | Son Güncellenme:

99/4 askerlik yerleri ne zaman belli olacak sorusu binlerce yükümlü tarafından sorgulanmaya devam ediyor. Ağustos ayı itibariyle Kasım Celp döneminde askerlik hizmetini yerine getirmek için başvuruda bulunan adaylar Kasım Celp döneminde hangi il ve birlikte askerlik yapacaklarını merak ediyor. Peki 99/4 askerlik yerleri ne zaman açıklanacak?

99/4 askerlik yerleri ne zaman açıklanacak Kasım Celp dönemi

99/4 askerlik yerleri için geri sayım sürüyor. Yeni askerlik sisteminin yasalaşmasının ardından birçok seçenek elde eden adaylar askerlik hizmetini hangi şekilde yerine getirmek istediklerine dair başvuruları 31 Ağustos tarihine kadar tamamladı. Başvuruların tamamlanmasının ardından gözler Milli Savunma Bakanlığı Askeralma Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak olan açıklamaya çevrildi. Peki 99/4 askerlik yerleri ne zaman açıklanacak?

Haberin Devamı

99/4 ASKERLİK YERLERİ NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

99/4 askerlik yerleri 23 Eylül tarihinde Milli Savunma Bakanlığı tarafından açıklanacak. 1. celp döneminde silah altına alınacak olan bir ve iki buçuk aylık temel eğitime tabi tutulacak olan yedek subay adaylarının yanı sıra yedek astsubay adayları 1 Ekim 2019 tarihinde İkinci Celp dönemine dahil olan adaylar 1 Kasım ve üçüncü celp dönemin tabi olan adaylar ise 2 Aralık tarihinde tertip edildikleri birliklere sevk edileceklerdir.