Gündem Adalı ve Havutçu’ya tam destek

Adalı ve Havutçu’ya tam destek

16.07.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Takımın başında bulunmak için Avusturya kampına giden Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören’in talimatıyla Beşiktaş yönetimi Serdal Adalı’nın suçsuzluğunu kanıtlamak için harekete geçti

Adalı ve Havutçu’ya tam destek

Kulüpte bir kriz masası kurularak bu konuda uzman avukatlardan bir heyet oluşturuldu. Tutuklamaya yapılacak itiraz için heyet Adalı’nın avukatıyla birlikte çalışacak. Bu süreçte kulüp Adalı’ya destek verecek.
- Beşiktaşlı yöneticiler; Metin Keçeli, Ahmet Akpınar, Doğan Küçükemre ve avukat Engin Baltacı dün özel izinle Metris Cezaevi’nde Serdar Adalı ile Teknik Direktör Tayfur Havutçu’yu ziyaret ettiler. Adalı ile Havutçu’nun tutukluluğa itiraz dilekçeleri için biraraya gelen grubun kapalı görüş çerçevesinde kısa bir görüşme yaptıkları öğrenildi.
- Adalı ile Havutçu’nun, Beşiktaşlı yöneticilere “Üzgünüz ve şaşkınız” dedikleri bildirildi.

Moralleri bozuk
- Suçsuz olduklarını belirten Adalı, Havutçu ve Ateş’in morallerinin bozuk olduğu ifade edildi.
- Yöneticiler Adalı’ya “Senin suçsuz olduğuna inanıyoruz. İstifa etmene gerek yok” dedi ancak Adalı kararından vazgeçmedi.
- Cezaevi çıkışında gazetecilerle konuşan avukat Baltacı, “Adalı, İbrahim Akın’a fahiş transfer teklifi yapmakla suçlanıyor. 1.5 trilyon liralık yıllık ücret, spor piyasasında mantıklı bir tekliftir. Bu oyuncunun değeri 4.2 milyon euro olarak gözüküyor transfermerkt sitesinde.
Serdal Bey’in ağzından bir para konuşması yok. Herhangi bir itiraf yok. Adaletin tecelli edeceğine ve Adalı ile diğer 2 arkadaşımızın bu lekeden kurtulacağına inanıyorum” dedi.
- Adalı ile Havutçu’nun, ilk dalgada tutuklanan Mecnun Odyakmaz, Bülent Uygun, Cemil Turan gibi isimlerin yer aldığı koğuşta kaldıkları da ifade edildi.