Gündem Adem Kılıççı kimdir? (Survivor 2017)

Adem Kılıççı kimdir? (Survivor 2017)

05.05.2017 - 18:15 | Son Güncellenme:

Adem Kılıççı Survivor 2017 Ünlüler takımında yer alıyor. Survivor'un başarılı isimlerinden Adem Kılıççı hırslı yapısıyla dikkat çekiyor. Diğer yarışmacılarla olan polemikleriyle de gündeme gelen Adem Kılıççı kimdir? Sorusu araştırılıyor.

Adem Kılıççı kimdir (Survivor 2017)

Adem Kılıççı Survivor'da başarılı performans sergiliyor. Milli boksör olan Adem Kılıççı'nın kaç yaşında olduğu, nerelerde kariyeri bulunduğu gibi konular merak ediliyor. Survivor Adem ile ilgili tüm bilgileri sizler için hazırladık. İşte yarışmacı hakkındaki tüm ayrıntılar...

Haberin Devamı

ADEM KILIÇÇI KİMDİR?

Fenerbahçe TV'ye vermiş olduğu bu röportaj sonucunda Adem Kılıçcı'nın Karapapak Türkleri'nden olduğu iddia edilmektedir. 1.89 m boyunda olan Türk boksör kariyerine bir çok madalya eklemiş. 2004 Dünya Boks Şampiyonası'nda Türkiye'ye gümüş madalya kazandıran Türk boksör 2007 yılında Dünya amatör Boks Şampiyonası'nda bronz madalyanın sahibi olarak Chicago'dan madalya ile evine dönmüştür. 2008 Yaz Olimpiyatlarında 69 kiloda mücadele ettiği İngiliz boksör Billy Joe Saunders'a 14-3'lük bir skor ile yenilen Türk boksör 2008 Yaz Olimpiyatlarına veda etti.

İtalya'nın Pascara kentinde düzenlenen Akdeniz Oyunlarında göstermiş olduğu performans neticesinde 2009 yılında bu yarışmalardan gümüş madalya ile ayrılmayı başarmıştır. 2011 yılında Ankara düzenlenen Büyükler Avrupa Şampiyonası'nda katılmış olduğu müsabakalar sonucunda gümüş madalya almayı kazanan Türk boksör Adem Kılıçcı başarılarına 2012 yılında devam etmiştir. 2012 yılında düzenlenen Londra Olimpiyatları'nda yapılan testler sonucu kanında yasaklı madde olan testosterone'a rastlanan Adem Kılıçcı Londra Olimpiyatları'ndan diskalifiye olmuş ve almış bu olimpiyatlarda almış olduğu derece iptal edilmiştir. 2012 yılının ardından 2013 yılında Akdeniz Oyunlarında altın madalya almaya hak kazanan Türk boksör 2014-2015 Dünya Boks Federasyonunun düzenlemiş olduğu APB Profesyonel Boks Liginde dünya Şampiyonu olarak Rio'da düzenlecenek olan Olimpiyatlara katılma hakkı kazanmıştır. Fakat kanında yasaklı maddeye rastlanması nedeniyle Türk boksör Adem Kılıçcı Rio'ya gidememiştir.