Gündem Adı Mutluluk 15. bölümde şaşırtan itiraf!-izle

Adı Mutluluk 15. bölümde şaşırtan itiraf!-izle

30.09.2015 - 10:12 | Son Güncellenme:

FOX TV'nin sevilen dizisi Adı Mutluluk dün akşam 15. bölüm ile dün akşam izleyicisi ile buluştu. Kumsal ve Batu birbirlerine itirafta bulundular. Adı Mutluluk 15. son bölüm ve detayları haberimizde.

Adı Mutluluk 15. bölümde şaşırtan itiraf-izle

Batu ve Kumsal kavgalıdır. İkili yaşananları unutup arkadaş olmaya çalışırlar. Batu, öğrencilerin düzenlediği bir paintball turnuvasının yemek servisini üstlenir. Bütün ekip onunla birlikte günübirlik bir yolculuğa çıkarlar.

Haberin Devamı

ADI MUTLULUK SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Dolunay yine sabotaj girişimlerine başlar. Amacı Batu'nun kafesini kaybetmesidir. Dolunay başarılı olabilecek midir? Gonca ve Zeki dedektifçiliğe soyunurlar. Amaçları Batu ve Kumsal'ın bir önceki gece Eren ve Sera ile neler yaşadıklarını çözmektir.

Kumsal ve Batu'nun birbirlerine bir itirafları olacaktır. İkisinin de itirafı Eren ve Sera ile ilgilidir. Bu itiraf bütün dengeleri altüst edecektir.

ADI MUTLULUK 15. BÖLÜM 2. FRAGMANI

ADI MUTLULUK DİZİSİ BİTECEK Mİ?

Fox TV yönetimi iddialı dizilerin ekrana geleceği yeni sezonda reytingleri de düşmeye başlayan Adı Mutluluk’a final yaptırmaya karar verdi. 30 Eylül Çarşamba akşamı 15. bölümüyle ekrana gelecek olan yapım, 5 Ekim’den itibaren Pazartesi akşamları yayınlanacak ve 17. bölümüyle sona erecek.
Çarşamba akşamlarını ise gelecek haftadan itibaren başrollerini Gökhan Alkan, Yeliz Kuvancı, Ayşenil Şamlıoğlu, Erman Okay, Durul Bazan, Cengiz Bozkurt, Kenan Bal ve Yıldız Kültür gibi isimlerin paylaştığı ‘Kocamın Ailesi’ dolduracak. Adı Mutluluk, final bölümüyle 12 Ekim Pazartesi akşamı FOX TV’de olacak.

Haberin Devamı

ADI MUTLULUK 15. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Babasının ölümü Batu'yu derinden etkilemiştir. Kendini kafede çalışmaya adar. Kumsal, Batu'nun kafesinde çalışmak için başvuruda bulunur. Ancak Batu, onu önce zorlu bir sınavdan geçirecektir. Sera yaşadıkları kazadan sonra bol bol resim yapar. Bunları bir sergide açık artırmayla satacaktır.

Kumsal'ın portresi, Batu ve Eren arasında kıyasıya bir mücadeleye sebep olur. Dolunay, kazaya rağmen Batu'nun peşini bırakmaz. Amacı, açılış günü kafeyi Batu'nun başına yıkmaktır. Kumsal ve Batu büyük bir kavga ederler. Kumsal soluğu Eren'in, Batu ise Sera'nın yanında alır. İki aşık, geri dönülemez bir hata yapmanın eşiğindedir.

Yazarlar