Gündem Adı Mutluluk 17. bölüm final fragmanı yayınlandı - İzle

Adı Mutluluk 17. bölüm final fragmanı yayınlandı - İzle

07.10.2015 - 16:46 | Son Güncellenme:

Fox TV'nin yaz aylarında başlayan gençlik dizisi 'Adı Mutluluk' final yapıyor. Merakla beklenen Adı Mutluluk 17. bölüm final fragmanı yayınlandı. Ekranlara veda eden Adı Mutluluk dizisinde neler olacak? Tüm gelişmeler haberimizde...

Adı Mutluluk 17. bölüm final fragmanı yayınlandı - İzle

'Adı mutluluk' dizisi ekranlara veda ediyor! Mutluluğu arayan gençlerin yollarının kesişme hikayesini renkli ve heyecan dozu yüksek sahneleriyle ekrana taşıyan Adı Mutluluk final yapmaya hazırlanıyor. Dizinin son bölümün hemen ardından Adı Mutluluk 17. Final Bölümü Fragmanı yayınlandı.

Fox TV'nin başrollerini Kaan Yıldırım, Ezgi Eyüboğlu, Ceyhun Mengiroğlu, Dilara Aksüyrek, Aslı Bekiroğlu, Zeynep Bastık, Yağızcan Konyalı, Orçun İynemli, Kaan Çakır, Yağmur Kaşifoğlu ve Levent Özdilek gibi isimlerin paylaştığı dizisi 'Adı Mutluluk'un yayın günü 3. defa değişti.

Dizi 17.bölümde final yapacak.

ADI MUTLULUK 17. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI - İZLE



Genç kadrosuyla dikkat çeken Adı Mutluluk 16. son bölümüyle ekranlara kaldığı yerden devam etti.

ADI MUTLULUK 16. SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Batu'nun, Sera ile yaşadığı gece Kumsal'ı çok üzmüştür. Kumsal, Batu'dan uzak durmaya çalışır. Batu ise Kumsal'ın gönlünü kazanmaya çalışır. Kumsal ve Sera, okulun dergisi için iş başvurusunda bulunurlar. Aralarına sürpriz bir isim daha katılır: Batu! Üçlü, ilk sayısı "aşk" olan dergi için birlikte çalışırlar. Eren, Kumsal'ı unutmaya karar verir. Hiç olmadığı kadar öfkelidir. Yardımına Dolunay koşar. Ancak Dolunay'ın Eren'e yaklaşma amacı masum değildir. Gonca ve Zeki radyoda bir tartışma programı başlatırlar. "Erkekler öküz müdür?" Batu, Kumsal'dan yüz bulamayınca çok ciddi bir karar alır. Bu karar herkesi şok eder!