Gündem Adı: Zehra dizisi final mi yapıyor?

Adı: Zehra dizisi final mi yapıyor?

22.05.2018 - 10:21 | Son Güncellenme:

Adı: Zehra, final mi yapıyor? FOX TV’nin sevilen dizisi Adı: Zehra, ekranlara veda ediyor. NTC yapımcılığında 13 bölüm yayınlanan dizi, 14. Bölümü ile final yapma kararı aldı. Adı: Zehra final bölümü hangi gün yayınlanacak? Final günü ve saati nedir?

Adı: Zehra dizisi final mi yapıyor

Adı: Zehra dizisi final mi yapıyor?

Haberin Devamı

Adı: Zehra, final bölümü ile ekranlara son defa gelmeye hazırlanıyor. FOX TV’nin başarılı dizisi ekranlara veda etme kararı aldı. Yapımcı firması NTC Medya ve yönetmeni Taner Akvardar olan dizi, reyting savaşına yenik düştü. 13 hafta başarılı bir şekilde yayınlanan dizi, 14. bölümü ile final yapacak.

Adı: Zehra dizisinin final bölümü ne zaman yayınlanacak?

Adı: Zehra’nın finali dizinin her zamanki gününde yayınlanacak. Dizi, her zamanki gün ve saatinde ekranlarda yer alacak. Başrollerini Zeynep Çamcı, Alican Yücesoy ve Hatice Aslan’ın paylaştığı Adı: Zehra, final bölümüyle 26 Mayıs Cumartesi akşamı saat 20.00’da FOX TV ekranlarında son kez yayınlanacak.

Dizinin takipçileri, Adı: Zehra’nın final kararına tepkilerini gösterdi. Takipçiler, final yapmak yerine günün değiştirilmesi önerisinde bulundu. Ayrıca dizinin sezon finali yapıp yeni sezonda tekrar ekranlarda olmasını bekleyen dizi severler de mevcut. Fakat dizi, istenilen başarıyı sağlayamadığı için final kararını değiştirmemiştir.

Haberin Devamı

Adı: Zehra’nın hikâyesi nedir?

Dizi, Zehra Şimşek adlı 23 yaşındaki genç bir kızın başından geçenleri anlatmaktadır. Zehra, Berlin’de tutucu bir ailenin kızı olarak dünyaya gelmiştir. Namusunu kirlettiği gerekçesi ile öz ailesi tarafından ölüme terk edilen Zehra’nın, İstanbullu ve kızlarını kaybetmiş başka bir aile ile yolları kesişir. İstanbullu ailenin de Hande adında bir kızı kayıptır. Gelişen olaylar ile birlikte kimliğini kaybetmiş ve kendi ailesinden kaçmak zorunda olan Zehra, kayıp kız Hande’nin yerine geçmiştir.

Zehra, başına geleceklerden habersizdir. Hande’nin yerine geçtiğinde ona ne olduğunu araştırmaya başlar. Olayın göründüğünden daha gizemli olduğunu fark ettikçe gizemi çözmek için çalışan Zehra, gittikçe bir girdaba kapılır. Hem kendi ağabeyi ve babasından kaçar hem de Hande’ye aslında neler olduğunu çözmeye çalışır. Hande’nin ailesi hakkındaki sırları öğrendikçe hayatı daha da karmaşık ve tehlikeli hâle gelir.