Gündem Afili Aşk dizisinin Ayşe'si Burcu Özberk kimdir?

Afili Aşk dizisinin Ayşe'si Burcu Özberk kimdir?

12.06.2019 - 15:48 | Son Güncellenme:

Afili Aşk dizisinde Çağlar Ertuğrul ile başrolleri paylaşan Burcu Özberk, Kanal D ekranından yayınlanan Güneşin Kızları dizisinde hayat verdiği Nazlı karakteri ile bir anda popülerliği yakaladı. Hayatının dönüm noktaları arasında yer alan Güneşin Kızları adlı dizinin ardından Badem Şekeri film serisi ve Direniş Karatay filmlerinde rol alan Burcu Özberk bu akşam ekrana gelecek olan Afili Aşk dizisinde Ayşe karakterine hayat verecek

Afili Aşk dizisinin Ayşesi Burcu Özberk kimdir

Burcu Özberk, Güneşin Kızları adlı dizide Nazlı karakterine hayat verdikten sonra bir anda popülerliği yakaladı. İlk ekran deneyimini 2013 yılında rol aldığı Muhteşem Yüzyıl dizisinde hayat verdiği Huricihan Sultan karakterinin ardından kariyerinde büyük yükselişi Güneşin Kızları adlı dizi ile yakalamıştır. Ardından Badem Şekeri adlı film serisinde rol alan Burcu Özberk Direniş Karatay filminde de Türkan karakterine hayat verdi.

Haberin Devamı

Burcu Özberk 12 Aralık 1989 yılında Eskişehir'de dünyaya gelen Türk dizi ve tiyatro oyuncusu kariyerine bu akşam ekrana gelecek olan Afili Aşk dizisinde hayat vereceği Ayşe karakteri ile devam edecek.

Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı tiyatro bölümü mezunu olan Özberk, İlk ekran deneyimini Muhteşem Yüzyıl dizisinde yaşamıştır, bu dizide canlandırdığı Huricihan Sultan karakteri ile beğeni kazanmıştır.

Güneşin Kızları dizisindeki Nazlı Yılmaz karakteri hayatının dönüm noktası olmuştur. Erdal Beşikçioğlu'nun Tatbikat Sahnesi'nde Marquis de Sade Quills ve Woyzeck Masalı oyunlarda rol almıştır. Şu anda TRT1'de yayınlanan Aslan Ailem dizisinde oynamaktadır.

Rol aldığı bazı oyunlar

Aşk Aptalı : Sam Shepard - Tatbikat Sahnesi
Marquis de Sade Quills : Doug Wright - Tatbikat Sahnesi
Woyzeck Masalı : Georg Büchner - Tatbikat Sahnesi
Küçük Burjuvalar : Maksim Gorki
Ayyar Hamza : Direktör Ali Bey
Macbeth Abla
Kuş Bakışı Kabare
Kırmızı Başlıklı Kız
Yol Arkadaşlar

Haberin Devamı

FİLMOGRAFİ

Muhteşem Yüzyıl 2013 - Huricihan Sultan
Güneşin Kızları 2015-2016 Nazlı Yılmaz
Şahane Damat 2016 Melike Sağlam
Badem Şekeri (2017)
Badem Şekeri 2 (2017)
Badem Şekeri 3 (2017)
Aslan Ailem 2017/2018 Burcu Ölgün
Direniş Karatay 2018 Türkan
Afili Aşk