Gündem Ağrı'da feci kaza: 4 ölü

Ağrı'da feci kaza: 4 ölü

30.12.2017 - 13:49 | Son Güncellenme:

Ağrı'da TIR'ın otomobille çarpışması sonucu biri çocuk 4 kişi hayatını kaybetti. Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde ise kamyonet ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi hayatın kaybetti, 4 kişi yaralandı.

Ağrıda feci kaza: 4 ölü

AĞRI'da TIR ile çarpışan otomobildeki aileden 1'i bebek 4 kişi öldü. Kazada TIR sürücüsü de yaralandı.

Haberin Devamı

Kaza, sabah saatlerinde Hamur ilçesine bağlı Yoğunhisar köyü yakınlarında meydana geldi. Tutak ilçesinden gelen Hakan Sayan idaresindeki 04 DD 003 otomobil ile karşı yönden gelen henüz ismi öğrenilemeyen 63 N 1602 plakalı TIR sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu kafa kafaya çarpıştı. Kazada otomobil içerisinde bulunan 2 aylık olduğu belirtilen Poyraz Eymen Sayan, sürücü Hakan Sayan, eşi Nalan Sayan, gelini Merve Sayan kaza yerinde yaşamlarını yitirdib Kazada yaralanan TIR sürücüsü hastaneye kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Ailenin Gazeteci-Siyasetçi Savcı Sayan’ın akrabaları olduğu öğrenildi.

Ağrıda feci kaza: 4 ölü

Osmaniye’de trafik kazası: 3 ölü, 4 yaralı

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde kamyonet ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi hayatın kaybetti, 4 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, kaza, Kadirli Kozan Karayolu üzeri Kiremithane köyü mevkiinde meydana geldi. Serkan Yılmaz (24)’ın kullandığı 01 Y 1518 plakalı kamyonet ile sürücüsü öğrenilemeyen 80 DS 920 plakalı otomobil çarpıştılar. Çarpışmanın etkisi ile her iki araçta yol kenarına savruldu. Feci kazada kamyonette bulunan sürücü Serkan Yılmaz ile aynı araçta yolculuk eden Mehmet Yılmaz ve Osman Kızılkan yaralandılar. Otomobilde bulunan Mustafa İnandı, Zeynep İnandı ve Zehra İnandı hayatını kaybederken, İsmail İnandı da yaralandı.
Kazada yaralanan kamyonet sürücüsü ve yanındaki iki kişi ambulans ile hastaneye sevk edildiler.
Jandarmanın kaza ile ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Yazarlar