Gündem AK Parti Beypazarı Belediye Başkan adayı Tuncer Kaplan kimdir?

AK Parti Beypazarı Belediye Başkan adayı Tuncer Kaplan kimdir?

01.01.2019 - 16:14 | Son Güncellenme:

AK Parti Ankara Beypazarı Belediye Başkan Adayı Tuncer Kaplan oldu. Tuncer Kaplan, 1968 yılında Beypazarı'nda doğdu. Peki AK Parti Ankara Beypazarı Belediye Başkan adayı Tuncer Kaplan kimdir?

AK Parti Beypazarı Belediye Başkan adayı Tuncer Kaplan kimdir

AK Parti Ankara Beypazarı ilçe belediye başkan adayı Tuncer Kaplan oldu. 1968 yılında dünyaya gelen Tuncer Kaplan kimdir?

Haberin Devamı

TUNCER KAPLAN KİMDİR?

Tuncer Kaplan, 1968 yılında Beypazarı Tacettin Köyü’nde doğdu. İlk, orta ve lise öğretimlerini Beypazarı’nda tamamlayan Kaplan Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü’nden onur öğrencisi olarak mezun oldu. Özel bir Şirkette 10 yıl süre ile genel koordinatörlük yaptı. Kaplan 1993 yılında siyasete atıldı. Refah Partisi Gençlik Kolları Başkanlığı, İlçe Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu. 1998 yılında Fazilet Partisi İlçe Teşkilatında kurucu olarak bulundu ve Teşkilatının Başkanlık görevini üstlendi. AK Parti Ankara İl Kurucu Yönetim Kurulu Üyeliği ve Belediye Meclis Üyeliği görevlerini yürüttükten sonra 2006 yılında İlçe Başkanlığı’na getirilmiştir. 30 Mart 2014 yerel seçimlerde AK Parti Beypazarı Belediye Başkanı seçilmiştir. Evli ve iki çocuk babası.