Gündem Alper Baycın kimdir, neden öldü? Survivor'ı yıkan ölüm haberi...

Alper Baycın kimdir, neden öldü? Survivor'ı yıkan ölüm haberi...

27.06.2018 - 23:26 | Son Güncellenme:

Survivor 2018 yapımcısı Acun Ilıcalı ve yarışmacılar oldukça üzücü bir olayın şokunu yaşıyor. Survivor 2018'in montaj ekibinde yer alan Alper Baycın, yarışmanın çekildiği Dominik'te korkunç bir cinayete kurban gitti. Peki Alper Baycın kimdir, kaç yaşında ve neden öldürüldü?

Alper Baycın kimdir, neden öldü Survivorı yıkan ölüm haberi...

Survivor yarışması Alper Baycın'ın ölümüyle sarsıldı. Yarışmanın montaj ekibinde yer alan Alper Baycın, Dominik'te uğradığı bir saldırıda hayatını kaybetti. Peki Alper Baycın kimdir, kaç yaşında ve neden öldürüldü?

ALPER BAYCIN KİMDİR?

Antalya'da doğan 24 yaşındaki Alper Baycın, Yakın Doğu Üniversitesi Radyo TV ve Sinema bölümü mezunuydu. Bir süre Fenerbahçe TV'de çalıştıktan sonra Acun Meyda'da geçen Baycın, bir süredir Dominik'teki montaj ekibinde görev alıyordu.

ALPER BAYCIN NEDEN ÖLDÜ?

24 yaşında hayata gözlerini yuman Alper Baycın'ın, Survivor Adası’nda 2 kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Baycın'ın telefonunu ve çantasını çalmaya çalışan gaspçılar, genç ismi kalbininden bıçaklayarak öldürdüler. Olayın ardından kaçan 2 zanlı, kısa süre içinde yakalandı.

ACUN ILICALI'DAN AÇIKLAMA

"Değerli çalışma arkadaşımız, genç kardeşim Alper Baycın’ı hain bir saldırı sonucu kaybettik. Yaşadığımız acı ve üzüntüyü kelimelerle tarif edemem. Ailesine ve sevdiklerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Mekanın cennet olsun Alper Kardeşim."

Değerli çalışma arkadaşımız, genç kardeşim Alper Baycın’ı hain bir saldırı sonucu kaybettik. Yaşadığımız acı ve üzüntüyü kelimelerle tarif edemem. Ailesine ve sevdiklerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Mekanın cennet olsun Alper Kardeşim.

Acun Ilıcalı (@acunilicali)'in paylaştığı bir gönderi ()