Gündem Altın fiyatları ne kadar oldu? Son dakika çeyrek altın ve gram altın fiyatı...

Altın fiyatları ne kadar oldu? Son dakika çeyrek altın ve gram altın fiyatı...

14.01.2019 - 10:07 | Son Güncellenme:

Altın fiyatlarında sıcak gelişmeler yaşanıyor. Döviz kurlarındaki hareketlilik sonrası gözler altının kalbinin attığı Kapalıçarşı'ya çevrildi. Peki son dakika altın fiyatları ne kadar? İşte güncel gram ve çeyrek altın fiyatları...

Altın fiyatları ne kadar oldu Son dakika çeyrek altın ve gram altın fiyatı...

Altın ne kadar? Milyonları yakından ilgilendiren altın fiyatları haftaya yüksek fiyatlarla açılış yaptı. Yatırım amaçlı ya da hediye amaçlı altın fiyatlarını araştıran vatandaşlar için gram altın, çeyrek altın ve cumhuriyet altını fiyatlarını derledik. İşte Kapalıçarşı'da altın fiyatlarında en güncel durum...

Haberin Devamı

GRAM ALTIN NE KADAR?

Gram altın 229,4 lira

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Çeyrek altın 375 lira

CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

Cumhuriyet altını 1.533 liradan işlem görüyor.

Asya piyasalarında yükseliş eğiliminde hareket eden altının ons fiyatı ise şu dakikalarda önceki kapanışa göre yüzde 0,25 artışla 1.290,6 dolardan işlem görüyor.

AA Finans Analisti İslam Memiş, ABD Başkanı Donald Trump'ın gece yarısı sosyal medya hesabından Suriye ile ilgili kafa karıştıran açıklamalarının altın fiyatlarında yükselişe neden olduğunu söyledi.

Bu hafta İngiltere'de Brexit süreci ve ABD Merkez Bankası (Fed) üyelerinden gelecek açıklamaların piyasalar açısından önemli olacağını ifade eden Memiş, teknik açıdan altının ons fiyatında 1.287 doların destek, 1.297 doların direnç konumunda olduğunu dile getirdi.

Haberin Devamı

Memiş, yurt içinde dolar kuru ve altının ons fiyatındaki artışın altının gram fiyatının yükselmesine neden olduğunu belirterek, bu hafta 232 lirayı direnç olarak takip edeceklerini kaydetti.

Yazarlar