Gündem Amca kızlarına tecavüzden gözaltında

Amca kızlarına tecavüzden gözaltında

13.04.2011 - 15:03 | Son Güncellenme:

İki kız kardeş kendilerine tecavüz eden kuzenlerinden şikayetçi oldu aileleri ise....

Amca kızlarına tecavüzden gözaltında

ANTALYA’daki otellerde çöp toplayıcılığı yapan 20 yaşındaki Ö.D., bir amcasının iki kızına tecavüz, diğer amcasının kızına tacizden gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Aksu İlçesi’ndeki Celal Sönmez İlköğretim Okulu 7’nci sınıf öğrencisi 13 yaşındaki A.D., amcasının oğlu Ö.D.’nin kendisine ve ablası 16 yaşındaki E.D.’ye tecavüz ettiğini, kuzeni 8 yaşındaki E.D.’ye de tacizde bulunduğunu sınıftaki bir arkadaşına anlattı. Arkadaşı, sürekli ağlayan ve okula gitmek istemeyen kızın durumunu öğretmeni T.Y. ile paylaştı. Kadın öğretmen, durumu okul müdürüne söyledikten sonra küçük kızı yanına alarak Çocuk Şube Müdürlüğü’ne gitti. Burada uzman çocuk psikoloğu ve avukat nezaretinde A.D.’nin ifadesi alındı. Küçük kız ifadesinde, 2 yıl önce ablası E.D. ile evde yalnız oldukları sırada gelen Ö.D.’nin önce kolundan tutup ayrı odaya götürdüğü ablasına, ardından kendisine tecavüz ettiğini söyledi. Ö.D.’nin, ailesine söyleme tehdidiyle aralıklar halinde tecavüze devam ettiğini belirten A.D., son zamanlarda da ablasıyla lezbiyen ilişkiye zorlandığını, amcasının oğlunun da karşılarında soyunarak mastürbasyon yaptığını anlattı. Ö.D.’nin kendilerini, "Sakın kimseye söylemeyin. Yoksa ailenize ’erkeklerle dolaşıyor bu kızlar’ derim. Bana mı inanırlar yoksa size mi? Töre var sizi öldürürler" diye tehdit ettiğini belirten A.D., "Bazen bizi ayrı ayrı odalara alıp tecavüz ediyordu. Son zamanlarda ise ikimizi soyuyor, kız kıza bir şeyler yapmamızı istiyordu. Bizi kız kıza öpüştürüyor, sonra göğüslerimizi ve alt taraflarımızı okşatıyor, kendisi de organıyla oynuyordu. Artık dayanamıyorum ölmek istiyorum" dedi.

Haberin Devamı

KIZLAR ŞİKAYETÇİ, AİLE DEĞİL

Bu ifadenin ardından E.D. ve diğer amca kızı E.D. de ifade için Çocuk Şube Müdürlüğü’ne getirildi. Abla E.D. de kardeşinin ifadesini doğruladı. Kuzen E.D. ise Ö.D.’nin sadece kendisinin kalçalarını ellediğini, tecavüz etmediğini söyledi. E.D. ve kardeşi A.D. şikayetçi oldu. Olayı öğrenen kızların babası İman D. ve annesi Nazlı D. ise, yeğenleri Ö.D.’den şikayetçi olmadı.

Cumhuriyet savcılığının talimatı üzerine, otellerde çöp toplayıcılığı yapan Ö.D. polis tarafından gözaltına alındı.

Suçlamaları kabul etmeyen Ö.D, "Neden böyle şeyler söylüyorlar, anlamadım. Ama ben bunların hiçbirini yapmadım" dedi.

Haberin Devamı

Sorgusu süren Ö.D., ’küçük yaştaki çocuklara cinsel taciz ve tecavüz’ suçlamasıyla adliyeye sevk edilecek.