Gündem Son dakika hava durumu bilgileri! Yurt geneli...

Son dakika hava durumu bilgileri! Yurt geneli...

08.10.2019 - 11:04 | Son Güncellenme:

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından il il hava durumu yayınlandı. AYurt genelinde etkili olan gök gürültülü sağanak yağış vatandaşların tedbirli olmasını sağladı. İşte Ankara, İstanbul, İzmir ve diğer illerin son dakika hava durumu bilgileri...

Son dakika hava durumu bilgileri Yurt geneli...

Ankara hava durumu, İstanbul hava durumu, izmir hava durumu ve diğer illerin hava durumu merakla araştırılıyor. Yağmurlu havalar hakkında bilgi almak isteyen vatandaşlar ona göre hazırlıklarını yapıyor. İşte yurt genelinde hava durumu...

Haberin Devamı

Muğla İl Genelinde Çok Kuvvetli Gök Gürültülü Sağanak Yağış Bekleniyor!

 Yapılan son değerlendirmelere göre; bugün akşam saatlerinden sonra Muğla'da görülecek olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, gece saatlerinde etkisini artırarak il genelinde çok kuvvetli (51-75 kg/m2), Marmaris, Köyceğiz, Ula, Ortaca ve Dalaman ilçelerinde şiddetli ve yer yer aşırı (76-150 kg/m2) olması beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, hortum oluşma riski ve kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Orta Karadeniz'de fırtına bekleniyor

 Orta Karadeniz'de rüzgarın kuvvetini artırarak yarın (salı) öğleden sonra İnebolu-Sinop arasında kuzey ve kuzeydoğudan, yarın (salı) akşam saatlerinden sonra Sinop-Trabzon arasında kuzey ve kuzeybatıdan 6 ila 8 (50-75 km/sa) kuvvetinde fırtına şeklinde esmesi beklenmektedir. Fırtınanın çarşamba (09/10/2019) gece saatlerinde etkisini kaybetmesi tahmin edilmektedir.

Haberin Devamı

Marmara'nın Kuzeydoğusundaki Kuvvetli Sağanak Yağışlara Dikkat!

Yapılan son değerlendirmelere göre; bugün akşam saatlerinden sonra Marmara'nın kuzeydoğusunda görülecek olan sağanak yağışların, gece saatlerinde etkisini artırarak İstanbul, Kocaeli ve Yalova çevreleri ile Sakarya'nın kuzey ilçelerinde kuvvetli (30-50 kg/m2) olması beklendiğinden sel, su baskını ve kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

ANKARA HAVA DURUMU

Son dakika hava durumu bilgileri Yurt geneli...

İSTANBUL HAVA DURUMU

Son dakika hava durumu bilgileri Yurt geneli...

İZMİR HAVA DURUMU

Son dakika hava durumu bilgileri Yurt geneli...