Gündem Anne hapisten kurtuldu

Anne hapisten kurtuldu

28.09.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Antalya’nın Manavgat ilçesinde oturan Deniz Ç. (46), kızını gönderdiği özel lisenin 7 bin liralık taksidi ödeyemeyince icralık oldu. Borç için imzaladığı taahhüdü yerine getirmeyen Çavuş, 90 günlük hapis cezası aldı.

Anne hapisten kurtuldu

“Kızım için 3 ay değil gerekirse 10 yıl hapiste yatabilirim” diyen anne Deniz Ç., hastalığı nedeniyle belinde tıbbi bir cihazla dolaşıyor. Anne, borcunu ödeyecek parayı bulamazsa 4 Ekim Perşembe günü Denizli’de bulunan Bozkurt Açık Cezaevi’ne hapis cezasını çekmek için teslim olması gerekiyordu.

Haberin Devamı

Levent duyurdu

Demirören Haber Ajansı’nın konuyu gündeme getirmesi üzerine sanatçı Haluk Levent, sosyal medya üzerinden Deniz Ç.’ye ulaşarak, yardım etme talebinde bulundu. AHBAP Platformu’nun kurucusu da olan Haluk Levent, daha sonra platformun Antalya Şubesi ile temasa geçerek anneye yardım edilmesini istedi. Platform üyelerinin girişimiyle Antalyalı iş adamı Kerem T., Deniz Ç.’nin borcu olan 7 bin lirayı ödeyeceğini söyledi. Kerem T. daha sonra parayı, AHBAP Platformu Antalya Şubesi’ne teslim etti. Dün akşam saatlerinde Manavgat’a gelen platform üyesi 6 kişi, Deniz Ç.’yi evinde ziyaret ederek parayı verdi. Platform üyelerine teşekkür eden Deniz Ç., bugün icra dairesine giderek parayı yatıracağını ve hapis cezasını kaldıracağını söyledi. Haluk Levent ise Deniz Çavuş’un borcunun ödendiğini ve hapis cezasından kurtulduğunu sosyal medya hesabı Twitter üzerinden duyurdu. Levent paylaşımında, “Şu an Antalya’nın en yakışıklısı Kerem T.’yi aradım. Ablamız hapse girmeyecek.. Ahhh ahh en iyi ben bilirim icra borçlarını) Haydi Antalya AHBAP” ifadelerine yer verdi. l MİTHAT ABAKAN Antalya DHA