Gündem Anneler Günü Mayıs ayında mı? Anneler Günü ne zaman?

Anneler Günü Mayıs ayında mı? Anneler Günü ne zaman?

06.05.2019 - 11:09 | Son Güncellenme:

Anneler Günü için heyecanlı arayış başladı. Bu yıl Anneler Günü ne zaman kutlanacak? Yılın en özel günlerinden biri olan Anneler Günü Mayıs ayının kaçında kutlanacak merak konusu. İşte 2019 Anneler Günü hakkında merak edilenler...

Anneler Günü Mayıs ayında mı Anneler Günü ne zaman

Annelerine sürpriz hazırlamak isteyenlerin merakla araştırdığı Anneler Günü için heyecan dorukta. Her yıl düzenli olarak Mayıs ayında kutlanan Anneler Günü tam olarak hangi gün kutlanacak? İşte 2019 Anneler Günü tarihi...

Haberin Devamı

ANNELER GÜNÜ NE ZAMAN?

Anneler Günü bu yıl, 12 Mayıs 2019 Pazar günü kutlanacak.

ANNELER GÜNÜ MESAJLARI

Gücüme güç, umuduma umut katan annem. Seni çok ama çok seviyorum. Anneler günün kutlu olsun!

Dünyada kimseyi seni sevdiğim kadar sevemem, bağlanamam. Anneler günün kutlu olsun canım annem.

Penceresiz odamda, ışıkların en nadidesiydin. Akıl hocam, hayat danışmanımdın. Yollar ayrıldı ama kalpler asla. Seni seven yavrun anneler gününü unutmadı. İyi ki varsın annem.

Sen hayatımın kutup yıldızı oldun. Nereye gidersem gideyim ışığının altında sevginle uyudum. Doğru yolu buldum. Seni seviyorum annem.

Fedakârlık, sevgi, sabır ve güzellik ne demek tarif et derlerse; annem derdim canım annem seni bir gün değil her gün çok seviyorum. Anneler günün kutlu olsun.

Haberin Devamı

Biraz şans, biraz sevgi ve sabır, birer parça zaman, başarı ve memnuniyeti de eklersek malzemelere, hepsini karıştırıp senin için uzun ve dileklerinin gerçekleştiği bir “hayat pastası” yapabiliriz sanırım… Anneler günün kutlu olsun canım annem!