Gündem AÖF 14-15 Aralık güz dönemi sınav giriş belgeleri yayımlandı! AÖF sınav giriş belgeleri Anadolu Mobil'de!

AÖF 14-15 Aralık güz dönemi sınav giriş belgeleri yayımlandı! AÖF sınav giriş belgeleri Anadolu Mobil'de!

09.12.2019 - 09:50 | Son Güncellenme:

AÖF sınav giriş belgeleri Anadolu Üniversitesi tarafından yayımlandı. Adaylar Anadolu Mobil uygulaması üzerinden TC kimlik numaraları ve şifreleri ile 13:30'dan itibaren ise Anadolu Üniversitesi resmi sayfası üzerinde yer alan öğrenci otomasyonu sekmesi üzerinden aynı işlemleri yaparak sınav giriş belgelerini alabilecek.

AÖF 14-15 Aralık güz dönemi sınav giriş belgeleri yayımlandı AÖF sınav giriş belgeleri Anadolu Mobilde

AÖF sınav giriş belgeleri Anadolu Üniversitesi tarafından yayımlandı. 14-15 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan AÖF güz dönemi sınav giriş belgelerine adaylar an itibariyle Anadolu Mobil uygulaması üzerinden 13:30'dan itibaren aof.anadolu.edu.tr adresinin Öğrenci Otomasyonu bölümüne TCKN ve şifreleri ile giriş yaparak kendi sayfalarından ya da AÖF Bürolarından ​alabilirler

Haberin Devamı

AÖF SINAV GİRİŞ BELGELERİ ANADOLU MOBİL'DE!

AÖF sınav giriş belgeleri Anadolu Mobil uygulaması üzerinden adayların erişimine açıldı. Anadolu Mobil uygulaması üzerinden adaylar TC kimlik numaraları ve şifreleri ile giriş yaptıktan sonra sınava girecekleri bina ve salonları görüntüleyebilecek. 13:30'dan itibaren aof.anadolu.edu.tr adresinin Öğrenci Otomasyonu bölümüne TCKN ve şifreleri ile giriş yaparak kendi sayfalarından ya da AÖF Bürolarından ​alabilirler.