Gündem AÖF sınav giriş belgesi yayınlandı! İşte yapılan son duruyu

AÖF sınav giriş belgesi yayınlandı! İşte yapılan son duruyu

23.11.2016 - 10:22 | Son Güncellenme:

Açıköğretim Fakültesi sınav giriş yerleri açıklandı. AÖF Sınav Giriş Yerlerini online olarak AÖF web sayfasından öğrenebilirler. AÖF güz dönemi dönem sonu sınavına girecek öğrenciler için sınav merkezi değişikliği ile ilgili duyuru yayınlandı.

AÖF sınav giriş belgesi yayınlandı İşte yapılan son duruyu

AÖF sınav giriş yeleri açıklandı. AÖF güz dönemi sınava girecek öğrenciler için bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamaya göre;

Haberin Devamı

Açıköğretim web sitesinde yer alan duyuruda 14 - 15 Ocak 2017 tarihinde yapılacak güz dönemi dönem sonu sınavı, sınav merkezi tercihi için son tarihin 29 Kasım 2016 Salı günü olduğu belirtildi. Son tercih tarihine kadar sınav merkezi tercihi yapanların, güz dönemi dönem sonu sınavına yeni sınav merkezlerinde girebileceklerinin altı çizildi. Ayrıca, 29 Kasım 2016 tarihinden sonra yapılan sınav merkezi tercihleri bir sonraki sınavlar için geçerli olacağı önemle vurgulandı.

Öğrencilerin; adres, büro ve sınav merkezi tercih işlemlerini “http://aof.anadolu.edu.tr” adresindeki öğrenci otomasyonundan, AÖF bürolarından ya da Açıköğretim Sistemi Etkileşim Merkezi’nin “0850 200 46 10-19 (10 hat) ve 444 10 26 (7/24)” telefon numaralarını arayarak yaptırabilecekleri bildirildi.

Haberin Devamı

AÖF SINAV GİRİŞ YERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

Bu değişimler öğrencilerin faydasına olan değişimlerdir. Örneğin önceden üç doğru bir yanlışı götürürken şimdi dört yanlış bir doğruyu götürmektedir. 26 Kasım tarihinde başlayacak olan ve 27 Kasım tarihinde de devam edecek olan AÖF sınavına adaylar belirtilen saatler içerisinde gireceklerdir. İki oturumdan oluşacak AÖF vize sınavları için güz döneminin vize ve final sınav tarihleri açıklandı. Ve tüm bu bilgilere de aynı zamanda resmi AÖF web sayfasından ulaşabilirsiniz. AÖF Sınavına girmek isteyen öğrenciler başvurularını yaptıktan sonra ders seçimlerini yaptılar. Ders kayıtlarını da yapan öğrenciler sınav tarihlerinin açıklanmasının ardından heyecanla bir an önce AÖF sınav giriş yerlerinin açıklanmasını bekliyorlardı. Bu bekleyiş uzun sürmeyerek AÖF sınav giriş yerleri gerekli resmi web sayfasından açıklandı. Adalar AÖF Sınav Giriş Yerlerini öğrenmek için artık hiç bir kuruma ya da büroya gitmesine gerek yoktur. Adaylar kolaylık ile AÖF sınav giriş yerlerini öğrenebilir ve hatta bunları çıktı olarak alarak sınav giriş belgelerini bile oluşturabilirler. AÖF Sınav Giriş Yerlerini artık online olarak öğrenebilirsiniz Bunun için ise öncelik ile internet bağlantısının bulunduğu herhangi bir akıllı cep telefonundan ya da bilgisayardan internet erişimi sağlayın. Ardından AÖF Sınav Giriş Yerlerini öğrenmek için resmi AÖF web sayfasına gidin. Buradan karşınıza açılacak olan sayfada sizlerden bazı bilgileriniz istenecektir. Bu bilgiler T.C kimlik numaranız ve şifrenizdir. Bu bilgileri uygun boşluklara eksiksiz bir şekilde yazdıktan sonra giriş butonuna basın. Daha sonra karşınıza yenilenerek açılacak olan sayfada AÖF Sınav Giriş Yerleri hakkındaki ilgili seçeneğe tıklayın. Ve sonrasında bu belgeyi çıktı halinde alarak bu belgeye sınav giriş belgesi niteliği sağlayın. Sınavlara girerken adayın yanından bu belge ve aynı zamanda T.C kimliğinin de götürmesi zorunludur. 26-27 Kasım tarihinde gerçekleşecek AÖF sınavı için AÖF Sınav Giriş Yerlerinizi resmi AÖF sayfasından öğrenebilirsiniz