Gündem AÖF sınav soru ve cevapları açıklandı mı? AÖF bahar dönemi sınav sonuçları...

AÖF sınav soru ve cevapları açıklandı mı? AÖF bahar dönemi sınav sonuçları...

14.04.2019 - 09:59 | Son Güncellenme:

13-14 Nisan tarihlerinde düzenlenen AÖF bahar dönemi ara sınavları bugün sona erdi. Binlerce adayın katılım gösterdiği Açıköğretim Fakültesi sınavları sonrası gözler soru ve cevaplara çevrildi. Peki AÖF sınav soru ve cevapları bugün açıklanır mı? İşte AÖF ile ilgili tüm ayrıntılar...

AÖF sınav soru ve cevapları açıklandı mı AÖF bahar dönemi sınav sonuçları...

Binlerce Açıköğretim Fakültesi öğrencisini yakından ilgilendiren AÖF bahar dönem ara sınavlarının ilk oturumları 13 Nisan'da gerçekleştirildi. Bugün gerçekleştirilecek olan ilk iki oturumun ardından AÖF sınavları sona erecek. 14:00'da girilecek son oturumun ardından adaylar sınav soru ve cevaplarının yayımlanmasını bekleyecek.Peki AÖF bahar dönemi sınav soru ve cevapları sınavların sona ermesinin ardından yayımlanır mı?

Haberin Devamı

AÖF SINAVLARI SAAT KAÇTA?

AÖF sınavları 13-14 Nisan 2019 tarihlerinde yapıldı. Sınavlar Türkiye'de sabah saat 9.30’da, öğlenden sonra saat 14.00’te, K.K.T.C. Lefkoşa’da ise sabah saat 08.30'da, öğlenden sonra ise saat 13.00'te gerçekleştirildi.

Sınavlar Cumartesi-Pazar günleri dört oturum halinde yapılmaktadır.

SINAV GİRİŞ BELGESİ İÇİN TIKLAYINIZ

Sınavın yapıldığı Cumartesi ve Pazar günlerinde AÖF büroları 08.00 – 16.30 saatleri arasında hizmet vermektedir.

Sınava giren öğrencilerin sınav giriş belgesini ve T.C. kimlik kartını yanında bulundurması gerekiyor.

Her ders için 20 soru soruluyor ve yarım saat süre veriliyor.

AÖF SINAV GİRİŞ YERİ NASIL SORGULANIR?

İlk olarak Anadolu Üniversitesi mobil uygulaması üzerinde erişime açılan sınav giriş belgeleri ayrıca 'www.anadolu.edu.tr/acikogretim adresinin 'Öğrenci Girişi' bağlantısından TCKN ve şifreleri ile oturum açarak veya AÖF Bürolarından alabilirler.

Haberin Devamı

AÖF SINAV SORULARI NE ZAMAN YAYINLANACAK?

AÖF sınav soruları sınavlarından ardından hemen açıklanıyor. Sınavların sona ermesinin ardından üç gün içerisinde AÖF öğrenci otomasyonu üzerinde yayınlanması bekleniyor.